O 11 w środę ruszą notowania ,więc zbierać kasę trzeba ,bo ostatnio te spółki co mają bardzo mały FF to szły po1000 % z rynku NC .
FF jest jeszcze mniejszy ,tak jak ktoś pisał ,bo 2 % kwiatek sprzedał jakiś czas temu jakiejś osobie ,której nie ma w akcjonarjacie uwzględnionej natomiast jego zaangażowanie zmniejszyli w tabeli akcjonariatu.
Jest na kupnie jeszcze 16000 szt. ,więc można oddawać.Co do ubierania ,to ostatnio na spółkach gdzie mają bardzo mały FF zrobili niezłą korbę ,a poniżej 1 złotego nie było wielkich obrotów ,więc bez problemu powinniśmy powrócić ponad 1 zł(szczyt był ponad 2 zł), po tak wspaniałych wynikach .Przykład VEE z 20 zł na 140 i w ostatnich dniach też nieźle poszły Telesto(5000%) i Eximit(400%) z bardzo małym FF.Więc sprawdzcie sobie na jakich poziomach na tamtych zaczęli ubierać ,bo my dopiero co ruszyliśmy !!!
Serio, niecałe 40k papiera za bagatela 10k to wg ciebie ubieranie. Jak takie szpece są tutaj na giełdzie, to nie dziwota, że nasz banan to pośmiewisko rynków...xD
Poniżej 0,30 praktycznie nikt nie oddawał ze stratą i nawet nie było obrotów .Leszcz sprzedał za 4 tysiące po 0,20 i teraz serce go boli, jak zaczęły napływać super komunikaty ze spółki . Tutaj z takim FF to ubieranie może być przy 10 zł .
Ostatni raport był świetny (3 700 000 zysku ).Doszły infa od prezesa o zwiększeniu zaangażowania .W historii spółki jeszcze nigdy nie było tak małego pakietu akcji w wolnym obrocie ,a spółki z bardzo małym ff szły po parę tysięcy procent w ostatnim czasie .
Teraz po takim raporcie i po tak dobrych ostatnich komunikatach to wiadomo ,że nie warto sprzedawać zwłaszcza ze stratą .Luki startowe dały mocne odwrócenie trendu i wybicie ponad kilkuletnią konsolidacje z przedziału między 0,20- 0,45 zł. Drobni ,co na kilka lat zostali uziemieni powinni teraz trzymać papier. Przy tak małym FF możemy zajść wysoko ,ale wszystko zależy tylko od nas ,bo jest bardzo mało papiera na rynku. Analizując ostatnie spółki z bardzo małym FF i zwiększony popyt, który na nich pojawił się w trendzie wzrostowym daje wskazówki,że kurs może przyspieszyć u nas wzrosty na niewyobrażalne poziomy .Taki ELQ z FF na poziomie 5% swego czasu poszedł 3600 % w bardzo niedługim czasie ,a swego czasu eximit , oraz vee też zaliczyły bardzo piękne wzrosty na wykresach . Oczywiście trzeba wspomnieć o królu ostatnich wzrostów telesto (5000-6000 %). CIERPLIWYM BYĆ I CZEKAĆ NA KOLEJNE WYNIKI ORAZ KOMUNIKATY ,BO TO MOIM ZDANIEM BĘDZIE NAJWAŻNIEJSZE I DA PALIWO DO DALSZYCH WZROSTÓW !!! POZDRAWIAM I ŻYCZĘ UDANYCH INWESTYCJI !!!
Ja wiem ,że jak się sprzedało zwłaszcza kilka sesji temu, to serce boli .Cóż ci pozostało ,teraz tylko się przyglądać .Dla przypomnienia to zobacz jak się zachował kurs Telesto ,który też jest z tak bardzo małym FF.My dopiero startujemy ,a prezes ostatnio dokupił i ff cały czas się zmniejsza !!! Jeszcze też na yolo ostatnio się żucili i też ładnie dał zarobić .
Trend is your frend - jak to mówią .Ja trzymam ,bo po tak dobrych infach szkoda by było sprzedawać ze stratą .Szkoda tylko ,że parę sesji temu nie dokupiłem i nie uśredniłem. Papieru faktycznie jest mało w obrocie ,ale każdy zrobi jak uważa .
Przy tak małym FF możemy zajść wysoko ,ale wszystko zależy tylko od nas ,bo jest bardzo mało papiera na rynku. Analizując ostatnie spółki z bardzo małym FF i zwiększony popyt, który na nich pojawił się w trendzie wzrostowym daje wskazówki,że kurs może przyspieszyć u nas wzrosty na niewyobrażalne poziomy .Taki ELQ z FF na poziomie 5% swego czasu poszedł 3600 % w bardzo niedługim czasie ,a swego czasu eximit , oraz vee też zaliczyły bardzo piękne wzrosty na wykresach . Oczywiście trzeba wspomnieć o królu ostatnich wzrostów telesto (5000-6000 %). CIERPLIWYM BYĆ I CZEKAĆ NA KOLEJNE WYNIKI ORAZ KOMUNIKATY ,BO TO MOIM ZDANIEM BĘDZIE NAJWAŻNIEJSZE I DA PALIWO DO DALSZYCH WZROSTÓW !!! POZDRAWIAM I ŻYCZĘ UDANYCH INWESTYCJI !!!