Po dzisiejszych dogrywkach widac ze spoldzielnia bedzie jednak probowac dalej zbijac kurs. Zapewne zaraz trolle zaczna straszyc aby im tanio oddac akcje ze stratą.
Powodzenia cierpliwym i zyskow w Nowym Roku zycze.
Ty a nie byloby mu prosciej zrobic stratę poprzez umowe cywilno prawna? A nie przez rynek i przy ryzyku ze ktos mu akcje odbierze lub nie odda? Co ty za farmazony piszesz? Ja rozumiem ze rany lizesz ale w styczniu nic się tu nie zmieni. Ani tym bardziej juz od 29 grudnia.
Widac na dogrywkach jak ktos sprawdza do ilu moze uwalic kurs. Nie dajcie sie zastraszyc.
Jak widac kurs bmx jest trzymany a tu ktos koniecznie chce wyleszczyc.
Czekamy na promocje.
Sprzedawaj, co się będziesz męczyć
Ja puściłem chwilę temu, teraz czekam aż zejdzie pod 20zl, wzialem trochę po 20.60 w zeszłym tygodniu ale widzę teraz że to też był błąd.
Malina roku
Sprzedawałem w przedziale 23-25 więc jak odjedzie to najwyżej wyjdę na zero
Dzisiaj ktoś znowu wali papierem na prawo i lewo, nie widać tutaj odwrocenia trendu niestety
No to kto? Ja się przyznaje do sypania ale powyżej 23, od połowy grudnia nie sprzedalem nic, za to ustawiam się na kupnie, coraz to niżej...
Dzisiaj baton 2k akcji stoi na 21.35 i nikt nawet nie skubnie, po za tym gościem co po 1 akcji z prawej co jakiś czas bierze żeby kurs podreperować - po co? Odpowiedz sobie sam
"Sprzedawaj, co się będziesz męczyć Ja puściłem chwilę temu, teraz czekam aż zejdzie pod 20zl, wzialem trochę po 20.60 w zeszłym tygodniu ale widzę teraz że to też był błąd. Malina roku"
Piszesz ze puściłeś chwile temu a teraz, że nie sprzedajesz
Chwilę temu to dla mnie początek grudnia, tak. Ta spółka wymaga cierpliwości aby cokolwiek zarobić. Za to wycie na haku i malkontenctwo będę wam wpychał ten pakiet wzięty za 20.60 jak urosnie powyżej 24zl, buziaczki
Czekamy na wyniki za 4kw (a przed nami jeszcze Omikron i mozliwy locdown jesli prawdopodobnie wiekszosc bedzie na kwarantannie za 2 tygodnie). Mysle ze jesli Blirt sie pochwalil dobrymi wynikami za 4kw. to i tu bedzie dobrze.
A skąd pewność, że będą złe?? Jakoś dotychczas z covida udało się osiągnąć fantastyczne wyniki. Ludzie ogarnijcie sie!!! Jedni i ci sami, piepszą jedno i to samo...
No to i 1Q 2022 powinien być rekordowy skoro czeka nas wzrost zakażeń jak na zachodzie (100 tys. Dziennie) w 2 kwartały zrobią 10 mln. Jakby to była prawda to kurs pokonywałby już 40 zl