po 21,35? Jestem niezmiernie ciekawy za każdym razem, kiedy trafia mi się taka okazja. Jakoś nie pamiętam, żeby ktokolwiek na tym forum przyznawał się do błędów. Tu piszą wyłącznie geniusze, co takich jak ja którzy na takich operacjach zarabiają >10% nazywają kółkowiczami.
Dnia 2021-12-08 o godz. 23:35 fif_111 napisał(a): > zapytaj swojej starej, boomerze! > > PS Jakbyś nieponijmaju: > https://sjp.pwn.pl/mlodziezowe-slowo-roku/haslo/Rozstrzygniecie-plebiscytu-Mlodziezowe-Slowo-Roku-2021;9283327.html
Odpowiedź, może niemerytoryczna i w zamiarze niesympatyczna, trochę jednak rozszerzyła moje horyzonty. Chociaż dalej nie wiem, kto kupował tak kre..ńsko. Pewno jakiś zoomer :)
Dnia 2021-12-09 o godz. 09:15 ~antyjareczek napisał(a): > Odpowiedź, może niemerytoryczna i w zamiarze niesympatyczna, trochę jednak rozszerzyła moje horyzonty. > Chociaż dalej nie wiem, kto kupował tak kre..ńsko. Pewno jakiś zoomer :) >
elo boomer! pis with u, nie on u! naura!
PS sam się chwalisz, że wygrywasz, a nie piszesz że przegrywasz ;)
Caseem przegrywam, na innych papierach. Poniosłem duże straty np. na PCC Exol i CI Games, kiedyś na Getback (bo kierowałem się opiniami audytorów i rekomendacjami) ale zyski na ASBIS wielokrotnie przebiły wszystkie straty. Przykro mi, że kosztem jakichś zoomerów. Chociaż właściwie nie przykro, bo nie jest to gra o sumie zerowej ale dodatniej i wszyscy mogą zyskać, tylko niektórzy mniej
ja tam nie widzę sensu epatowania czy to zyskiem czy stratą - to normalne, że jest i to i to. ci najmądrzejsi, skazani na sukces, nieskalani stratą są śmieszni ;) pzdr!
Wracając do początku wątku, chciałem powiedzieć oczywistą oczywistość (jak mawiał klasyk), że ASBIS jest świetną spółką na long term (pierwszy raz kupiłem w maju 2018) ale też daje zarabiać na tych dziwnych, powtarzalnych cyklach spadków i wzrostów, szczególnie po dobrzych wiadomościach. Tego ostatniego mechanizmu nie ogarniam, więc pytam czy ktoś to rozumie. Oczywiście zapytam też mojej starej :)
tu panuje zbiorowa psychoza,- sprzedawac po dobrych info, bo wiadomo, ze jak spadnie, to i tak pojdzie w gore, wiekszosc czai sie na gorke i sruuuu dawaj sprzedac, lecimy w dol, tu trzeba wykazac sie refleksem i zlapac 3 - 4 zeta, tak zwana. realizacja zyskow, a juz po chwili, jako powazni inwestorzy, odkupuja .... i cena idzie w gore, ci co maja wiecej readys, czkaja po prostu na na dolek, (latwiejszy do wyczajenia) a potem sypia z zarobkiem. nadmieniam, ze sa to tylko moje obserwacje i nikogo nie namawiam na nasladownictwo, another words, I love you