jeszcze chwila i zaczna sie znowu zabijac po 5,20, 5,30, i wyzej zeby kupic. Beda znowu OCHY ACHY na forum. Beda wzmianki o tajemniczych inwestycjach i pojawia sie prognozy 12 zł, 30 zł, ..... a na koncu ze global bedzie stał jak LPP po 12tys za akcje. No ale najpierw kolkowicze musieli zrobić co maja w zwyczaju , co ma zreszta cala bananowa w zwyczaju ; bez sensu, bez espi, bez zlych rzeczy i przy TRWAJĄCYM skupie - uwalic kurs :)
Super wyjaśnione ale co z tego skoro logicznego myślenia w tym narodzie na próżno szukać. Jest za to szansa obkupić się za bezcen. Czekam z nadzieją na cenę poniżej 4,5 bo patrząc od rana to szczury na wyścigi wystawiają taniej
Zysk mam super w dalszym ciągu ale drobne mnie nie interesują dokupuję spokojnie do czasu aż średnia dobije do 4 zł a jeszcze dużo zapasu jest więc wielki inwestorze z kumplami patrzcie i się uczcie może kiedyś zaskoczycie, że pisząc bzdury nic nie osiągniecie. Nikt rozsądny nie sprzedaje ze stratą tylko spokojnie czeka, a jak krew się leje dokupuje ostro i ma ubaw z takich jak wy. Zastanów się jaki jest sens sprzedawać ze stratą skoro prędzej czy później akcje odbiją i nie mówię tutaj o wydmuszkach tylko o spółkach z ugruntowaną pozycją, rozwijające się i robiące z kwartału na kwartał coraz większe zyski. Tylko po co się produkować jak tak tego nie zrozumiecie, albo co bardziej prawdopodobne brak kasy doprowadza was do furii z zazdrości. Taka to natura polaka, żeby tylko drugi nie miał więcej to mogę nawet stracić. Taka strategia na bananie nie wchodzi w rachubę bo część akcji została po 2,.. lwia część dokupiona w okolicy 3,5 a teraz spokojne dobieranie na różnych poziomach i tak jak pisałem wcześniej patrzenie na średnią która minimalnie się podnosi po każdym zakupie.
Szkoda, że te cieniasy jak ler siedzące i pilnujące forum za 2 tyś na miesiąc nie mają kasy na inwestycje i żal im ile zarobimy tutaj -:))))
Ja również pozdrawiam cierpliwych , jeżeli jest coraz niżej to nie ma co się co wychylać , dokupię taniej , tak samo jest ze skupem po co mają wydać 21mln , jak mogą wydać np 15 mln i 6mln dzięki temu zostanie w spółce .
I za te 6 mln które im zostanie pojadą na wakacje, a ty będziesz szczęśliwy, że w spółce jest hajs hehehe to jak pracować na fajną furę dla szefa, a samemu go zarabiać ale sadysfakcja jest
cco się przejmujesz i przepychasz z takim czymś. Mi już dzisiaj wpadło troszkę i jeszcze czekam na 325 sztuk na które musiałem podnieść cenę ale jest warto.
widzisz jaki serwus jest analfabeta giełdowy zostało mi do kupienia na dzisiaj biedne 325 akcji i nikt nie oddaje, a już podniosłem na 4,735. No to powinien serwus ładnie przepraszać skoro tak chciał zabłysnąć, no ale za grosz honoru zwykły ............
Dobrze ! Ja od wczoraj "niechcąco" 1250 akcji dokupilem bo okazja. I tego sie bede trzymal - ze ceny ktore byly dzisiaj to OKAZJA. Mam nadzieje, że szybko wroci na wyzsze poziomy - nie tylko dlatego , ze dobrze dla mnie - ale dlatego, żeby trole spadkowe musialy drozej odkupowac. Gdyby nie chcieli kupic tu akcji - nie sledziliby forum. Nie są to może niewiaadomo jakie pieniadze, ale nie chce miec zbyt wielkiej dysproporcji w portfelu
Wg mnie ceny glc niższe od tych najwyższych po których brali właściciele
Lub firma kupująca dla nich - to bezpieczna cena. Jeśli się uda niżej to też pięknie.
Jak was czytam to zastanawiam się czy wy macie pojęcie na czym polega GPW. Radość z tego, że akcje spadają normalnie czapki z głów hehehe
Jak byście tak dokupowali jak gadacie to te akcje by raz dwa schodziły, a tak wiszą bo nikt ich nie chce co tylko pokazuje wasz obraz kozak w necie po w świecie czyli bez hajsu ale napiszę sobie co to nie ja kupię za mój urojony hajs hehehe
Jak serwus analfabeto ha ha ha razem z lerem, don pedro i innymi możecie tylko patrzeć i się uczyć niedorajdy życiowe. Nas cieszy posiadanie akcji i dokładanie do wora bo jest tanio, a wy zajmijcie się lepiej czym innym to może zarobicie na chleb. Póki co to wasze pisanie wszystkim lata koło ..... a fajnie jak można podbić normalny wątek. W przeciwny razie nawet nie odpisałbym bo szkoda czasu i nie jestem psychiatrom, żeby wam pomóc
Psychiatrą a nie psychiatrom , uważaj na lekcjach lepiej , to po pierwsze . Po drugie mnie cieszy zarabianie a nie posiadanie , posiadać to może sobie zarząd i im wykość kursu lata bo i tak mają dywidendę , no ale posiadaj i ciesz się , kupił za 5,20 i się cieszy że kurs leci , to zapewne oznaki wybitnej inteligencji.