Zysk mam super w dalszym ciągu ale drobne mnie nie interesują dokupuję spokojnie do czasu aż średnia dobije do 4 zł a jeszcze dużo zapasu jest więc wielki inwestorze z kumplami patrzcie i się uczcie może kiedyś zaskoczycie, że pisząc bzdury nic nie osiągniecie. Nikt rozsądny nie sprzedaje ze stratą tylko spokojnie czeka, a jak krew się leje dokupuje ostro i ma ubaw z takich jak wy.
Zastanów się jaki jest sens sprzedawać ze stratą skoro prędzej czy później akcje odbiją i nie mówię tutaj o wydmuszkach tylko o spółkach z ugruntowaną pozycją, rozwijające się i robiące z kwartału na kwartał coraz większe zyski. Tylko po co się produkować jak tak tego nie zrozumiecie, albo co bardziej prawdopodobne brak kasy doprowadza was do furii z zazdrości. Taka to natura polaka, żeby tylko drugi nie miał więcej to mogę nawet stracić. Taka strategia na bananie nie wchodzi w rachubę bo część akcji została po 2,.. lwia część dokupiona w okolicy 3,5 a teraz spokojne dobieranie na różnych poziomach i tak jak pisałem wcześniej patrzenie na średnią która minimalnie się podnosi po każdym zakupie.
Szkoda, że te cieniasy jak ler siedzące i pilnujące forum za 2 tyś na miesiąc nie mają kasy na inwestycje i żal im ile zarobimy tutaj -:))))