Przyszedł guru, napisał parę nic nie znaczących zdań. Forumowe dzieci odbiły rączki w górę i jest wspaniale, tylko kurs po raz kolejny w dół. I tak bedzie przez kolejne miesiące, a potem lata. Petrolinvest, Bioton, Skotan, a ostatnio Mercator, Biomed, Novavis, Columbus. Tam też byli lepiej poinformowani z informacjami z walnego.
Ps. Dorośli ludzie nie bawią sie w paluszki w górę.
Tak, CRM też. Lista tego typu nasadzeń jest długa. Tu jesteśmy na początku drogi. Było oodbicie w kosmos napędzane obietnicami, a teraz powolne opadanie z nowymi emisjami w różnych konfiguracjach, powoli rośnie też liczba milionerów, tworzy się forumowa sekta, kreuje się jej guru. Wszystko to tu mamy w klinicznej postaci.
A na jakiej podstawie wieszczysz, że te deale się nie zrealizują? Chętnie przeczytam jaką merytoryczną wypowiedź. Na razie to kręcisz bękę i obrażasz innych, ale jakości w tych wpisach nie ma. Napisz coś sensownego, to będzie można podyskutować.
Panie Krakacz masz problem ze zrozumieniem tego co sam napisałeś i nie widzisz w tym nic obraźliwego? Ok pomogę np. "Forumowe dzieci" czyli osoby niedojrzałe za których najprawdopodobniej ktoś podejmuje decyzje, "przyszedł guru" czyli przywódca kultu religijnego, sekty innymi słowy ludzie którzy cenią zdanie i wypowiedzi na forum Mike-a bo do jego wpisu nawiązujesz tak jak np. ja jest dla ciebie członkiem sekty niedolnym do samodzielnego myślenia i będącym pod wpływem "guru".
Panie Enek, masz pan problem z zrozumieniem prodtych komunikatów tekstowych. O nic pana nie pytałem, nie mogłem też pana obrazić bo nawet nie wiedziałem, że pan istnieje.
Tego się właśnie po Panu Krakaczu spodziewałem zero merytorycznego odniesienia się do argumentów a jedynie dalsze obrażanie. Proszę się nie martwić daję już Panu spokój nie warto tracić czasu na takich jak Pan, bez odbioru.
A pan co, panie Enek, takiego merytorycznego dzisiaj napisał, oprócz tego że obraził pan personalnie Krakacza? Nie miałem wobec pana żadnych oczekiwań to i nie jestem jakiś szczególnie rozczarowany ani tym bardziej zmartwiony.
Pomyślałem, że zajrzę na forum poczytać merytoryczne przemyślenia pana krakacza na temat spółki i powodów, dla których to zła inwestycja. Myślę sobie, pan krakacz po moim poście na pewno napisał coś mądrego. Niestety, ani jednego merytorycznego posta. Za to postów z pyskówkami wyprodukował kilka. Nic dziwnego, że nie jest traktowany jak "forumowy guru" tylko jak pętak. Tyle w temacie pana krakacza.