Ciechtosmiec pisał że przewalił 100 koła. Powinien iść do sądu z wnioskiem, że nie rozumiał co jest napisane przy zakładaniu rachunku maklerskiego i tych ostrzeżeń, że rozumie ryzyko zakupu też nie zrozumiał. Frankowiczom się udało więc może i mu zwrócą hajs, choć mówię od razu że tej części którą ja zagarnąłem, nie oddam:)
Widzę że posiadacz trzech akcji bije ko.nia przy pisaniu posta,powiem tak ciech to śmieć i nie rozwodźmy się dlaczego z resztą nie operujesz dzieciaku na tym poziomie finansowym co ja więc zaorzestań brandzlowania i morda w kubeł
Nawet brzmisz jak poważny biznesmen:) Nie chciałem wyjść na buca ale prawda jest taka, że nie zabrałem części - wszystkie Twoje zabawki są u mnie:) Żeby się dostosować do Twojego poziomu powinienem jeszcze wkleić buźkę z wystawionym językiem:)
Chyba z grubsza wyczerpaliśmy temat więc życzę wytrwałości w kontynuowaniu dzieła swojego życia na tym forum:) A na poważnie, przykra sprawa przewalić kasę, też byłem kilkanaście tys. do tyłu na Ciechu przez moment jakieś 3 czy 4 lata temu i nie było mi wtedy do śmiechu, więc pewnie nie powinienem żartować... A Twoje wpisy, już mi nie przeszkadzają i chyba nawet jakoś tak smutno byłoby bez nich:) Pozdro
Bez przesady z tym smieciem. Jak ktoś niekorzystnie kupił nawet na samym czubku, po ile tam 88-89, to nawet nie ma 50% straty, bo dywidendy wpadły. Choć fakt, że tak spadnie to zaskoczenie było, ale to nie tylko na Ciechu. Tymczasem tutaj dalsze wzrosty całkiem realne. A z takim modnym Allegro czy CDP ponowne szczyty nie prędko.