• 7.12 Autor: ~adamo28 [185.31.92.*]
    Uwolnienie kursu i rakieta na 10 pln ,do przyszłego roku będzie gitara ;)
    Pozdro dla LT
  • Re: 7.12 Autor: ~aaa [85.11.80.*]
    Jak coś wiesz to jaśniej proszę.
  • Re: 7.12 Autor: ~zefff [79.184.94.*]
    majaczenie, możliwe dwa scenariusze:
    1. skup po około 3 zeta i wycofanie
    2. kiszenie w okolicach 2.8-2.90 do końca świata i jeden dzień dłużej.

Zadnych rakiet nie przewiduje, od czasu do czasu tylko kontrolowany zrzut, by utrzymać kurs w ryzach.
    Spółka to kiszona, brak chętnych na wejście, mały free float, większościowy udziałowiec może robić co chce, jak będzie chciał, wypłaci sobie w premii cały zysk i nawet dywidend nie będzie :(
    siedzę tu tylko dlatego, że przy około 30k akcji i małym obrocie nie jest łatwo płynnie wyjść, a przy okazji wydaje się, że spółka nawet w razie totalnej sraczki na giełdzie nie za bardzo spada, więc jest bezpieczną przystanią.
    Trochę liczę na ten skup po 3 złote i zakończenie mojej długiej męczarni.
  • Re: 7.12 Autor: ~indamix [94.254.212.*]
    30k i nie możesz wyjść?! To chyba jakiś żart 
  • Re: 7.12 Autor: ~adamo28 [185.31.92.*]
    Nie po to Niemiec kupował po 5 pln w pakiecie żeby wycofali z giełdy papier za 3. Oni dobrze wiedzą co tu będzie i ile. Jak liczysz na scenariusze i +100% w 3 miesiące to też się nie doczekasz.
    Jak ten kurs zostanie uwolniony to się nie zdążysz na forum zalogować a już będziesz odcięty od akcji ;) I następne poziomy w okolicach 6-7 do wejścia.
    FF może działać na niekorzyść ale może też na korzyść.
    To jest gra na wymęczenie i właśnie Ty już zdradzasz oznaki wymęczenia a oni liczą że takich jak ty będzie więcej.
    Naprawdę nie wiem kto może oddawać na poziomach 2,75-2,8 itd

• Re: 7.12 Autor: ~jjj [83.16.67.*]
    Tutaj wymęczonych inwestorów jest bardzo dużo, od wielu miesięcy tylko spadek, tym bardziej że akcje generalnie rosły w tym czasie. Sam już jestem mocno zmęczony, ale dałem sobie jeszcze czas do lutego na rozwój sytuacji.
  • Re: 7.12 Autor: ~dusza [31.60.48.*]
    po co zdradzasz takie tajemnice alkowy biedny akcjonariuszu, który nie rozumie giełdy chć w niej uczestniczy. Będą czekali do lutego aż zwymiotujesz. Zabiorą ci te klocki i jeszcze szturchańca dostaniesz, przedszkolaku. Proszę nie płacz tylko, bo rozczula mnie płacz nieboraczków.
  • Re: 7.12 Autor: ~Nikoś [37.128.123.*]
    Dawno mnie tutaj nie było co nie oznacza, że sprzedałem akcje, wręcz przeciwnie dobieram małą łyżeczką i jestem spokojny, że ta inwestycja sowicie zaprocentuje. Cieniasy niech sprzedają i zabierają się stąd
  • Re: 7.12 Autor: ~Sss [77.255.176.*]
    Nikoś 100/100 dokładnie robię tak samo i śpię spokojnie.
    ~dusza
    Akurat pewnie Walduś czyta forum , i czeka, zagryza zęby aż sprzedam, ogarnij się.
  • Re: 7.12 Autor: ~indamix [89.73.102.*]
    Tutaj nie chodzi o luty ani o maj, ani nawet 2022 rok. Za 2-3 lata spółka zacznie podwajać wolumen produkcji, a od 2026 dołoży do tego nowy zakład. Wydaje się długo? Niby tak, ale jeśli nie zajmujesz się giełdą zawodowo to nie znam lepszego sposobu na duże zyski
  • Re: 7.12 Autor: ~inwestorlongterm [91.123.219.*]
    Cześć LT

Karty rozdane, zobaczymy jak rozdanie zostanie przyjęte. Dziś 7.12 co za tym idzie brak informacji o wezwaniu w najbliższych kilku dniach pozostanie zapewne tylko starą historią, którą wiele osób się wymieniało na swój sposób. Życzę sobie i Wam wszystkim, którzy zostali nadal z ta inwestycją jak najlepszego rozwiązania dla siebie samych. Niezależnie czy to będzie właśnie teraz, czy za "jakiś czas". @indamix masz rację w odniesieniu do poprzedniej Twojej wiadomości.

Pozdrawiam gorąco!
  • Re: 7.12 Autor: ~ziko [195.26.22.*]
    Dobre , żarty .
  • Re: 7.12 Autor: ~xyz [89.69.164.*]
    Prawda jest taka, że im brakuje około miliona akcji by mieć 95% na WZA i trzymać wszystkich w szachu przymusowego wykupu. Te akcje pewnie już są w DM. Pakietówka to kwestia kiedy i za ile, PCC opłaca się by była po możliwie najniższym kursie.
  • Re: 7.12 Autor: ~Jim [37.109.33.*]
    Jak zbiorą 95% to wykup musi być w przeciągu trzech miesięcy. Nie mogą zwlekać dłużej.
  • Re: 7.12 Autor: ~ProfesorB [91.73.49.*]
    Po co mają delistować tę perłę to idealny wehikuł żeby podciągnąć cenę na 15 zł bezkosztowo i zrobić emisje 5-10% oddać inwestorom po dobrej cenie za 6-9 miesięcy. Spółka podawając moce powinna praktycznie podwoić sprzedaż przy zachowaniu rentowności. To jest oligopol. Wiec wycena przebije miliard PLN bez stresowo.
    Większość spółek w takiej sytuacji pewnie by tak zrobiła. Niestety tutaj mam wrażenie, iż ta spółka rządzi się innymi zasadami i trudno czasami zrozumieć jaki mają cel (chodzi mi o wycenę giełdową ). Chyba nigdy spółka nie wysyłała sygnałów , że uważają cenę akcji za niską, tak jak by to ich zupełnie nie obchodziło.
  • Re: 7.12 Autor: ~zefff [79.184.94.*]
    Po co się przejmowac ceną akcji, skoro nie chcesz ich sprzedawać ?
[x]
PCCEXOL -0,25% 2,00 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.