wow ale z ciebie wytrawny gracz - dzięki ze się podzieliłeś swoimi przemyśleniami po fakcie - gratulacje. ja kupowałem po 2,3 i sprzedałem po 11 potem odkupiłem po 3,74 i sprzedałem po 8 teraz znów kupiłem po 3,5-3,8 i odsprzedam po 7
Hahaha dobre sobie strat ty jesteś taki naciągacz, że już się placzesz w tym co piszesz. Widać jakim despertem jesteś bo wisisz na tej spółce już 2 lata, a na górce zakochałes się po pachy i teraz grasz wilka z wall Street l, że niby jak to nie zarabiasz, a każdego dnia modlisz się by za niedługo wyjść na zero lub z minimalną stratą.
hahaha no mistrz świata jesteś - najpierw wmawiasz komuś że pisał o 30zł a potem jak zwykłe gdy nie masz dowodów ani argumentów piszesz że ktoś się myli w zeznaniach hahahahaha możesz mnie cmoknąć w pompkę :)
Ja pier..... ler z dwubiegunówką pisze jak desperat. Natomiast jest piękne wyleszczenie i to mi się podoba bo można dobrać znów. Szkoda odpisywać tłuczką bo argumenty i fakty są dla nich nie do strawienia, szkoda tylko, że jak kurs zawiśnie nagle tracą się optymiści ? Jaki banan takie ynwestory. Patrząc i czytając te wypociny można się pośmiać bo kółkowicze już potracili, leszcz też, a karawana zaraz pojedzie dalej i wtedy ler i inne ...... będą pisać co innego.
Ler i inni poczytajcie co piszecie za bzdury może wtedy zaczną działać tabletki, a póki co to to mam co świętować bo rok na bananie był obfity w przeciwieństwie do płaczków i niektóre perły takie jak GLC w 2022 r. będą grane na fajnych poziomach.
Sądzać po wykresie, patrzac na trend wzrostu - jestesmy na dolnej granicy kanalu, i te 11tys akcji "batonik" chyba po to wlasnie jest ustawione aby odbicie nie nastapilo? takie gdybanie poranne
No i jak ynwestory ? Dzisiaj już po 4,50 można kupić, 70 gr różnicy na jednej akcji , co trzeba mieć pod kopułą żeby kupić po 5,20 i twierdzić że się zarobiło, racja przedszkole.