• Myślicie, że bedzie sukces jak PC Building Simulator? Autor: ~wegwehre [79.216.250.*]
    Tematyka bardzo podobna i model gry też. Również będą akcesoria znanych marek. Według SteamDB PC Building miał peak 3,884, a na podstawie komentarzy szacują, że zakupiono ok. 1-2.4 mln kopi. Inna gra o tematyce modelarstwa, ale tylko na telefony, czyli Monza  - Digital Model Builder, została pobrana ponad 10 mln razy i ma 238k komentarzy na googleplay. Czy jest tu potencjał na sukces?
  • Re: Myślicie, że bedzie sukces jak PC Building Simulator? Autor: ~akcjonariusz [148.81.200.*]
    W moim poczuciu Model Builder jest/będzie grą wybitną, ale subiektywną, tzn. nie dla gamingowego plebsu, który skacze od strzelanki przez wyrzynarkę do strzelanki, żądny adrenaliny... Jakiś czas temu dostrzegłem Monza  - Digital Model Builder i pisałem o nim w nawiązaniu. Jestem zdania, że w odniesieniu do Model Buildera to skromna możliwościami zabaweczka, którą można rozerwać się, zrelaksować, zabić czas jadąc autobusem/tramwajem z pracy do domciu. Model Builder , to natomiast w moim poczuciu, ambitna rozrywka, bądź nawet coś na wzór życiowego hobby na wielogodzinne zanurzenie za każdym otwarciem wirtualnego warsztatu np. w laptopie, bez potrzeby jego fizycznego posiadania, z minimalnymi kosztami w porównaniu z realiami modelarstwa, bez trocin/brudu/kurzu, bez upapranych dłoni, bez matki/żony krzywo patrzącej na marnujące się na "głupoty" pomieszczenie domowe. Można go w laptopie i sugeruję też tablet graficzny, poza domowymi pieleszami zabrać ze sobą wszędzie, gdzie modelarz/gracz zadysponuje sensownym czasem z możliwością skupienia, choć ma też opcję rozrywkową. I na koniec to wirtualne dzieło, co niektórych strasznie irytuje, ale czy uczciwie?, czy w istocie, bo być może chodzi o proste zdyskredytowanie?, będzie ponoć można zmaterializować na drukarce 3D lub wykorzystać w jakimś materiale zdjęciowym/filmowym.
    A czy pomyślałbyś, że Gas Station Symulator odniesie taki sukces? Uważasz, że to porywająca tematyka? Słyszałeś o tej produkcji, gdy była w fazie tworzenia?
    Czas pokaże jaka będzie sprzedaż w funkcji czasu? Wiem, że na dalekim wschodzie, zależnie od influencerów, oglądalność prezentacji Model Buildera sięga nawet setek tysięcy dla pojedynczych prezentacji i jest on dostrzegany i wspominany pośród nowości w opracowaniach.
  • Re: Myślicie, że NIE BEDZIE SUKCESU?? Autor: ~otwórzOczy [77.111.246.*]
    HAHAHHAHAHAHHHA
    ale jesteś zapakowwany w akcje :) albo ile ci płacą za te dyrdymały?

myślisz , ze tymi wpisami namówisz kogoś na pakiet i mu opchniesz?

przypominam co pisałeś jak cena akcji była po 6 - to samo i gdzie jesteśmy ?
    Ja pisałem że widzimy się na 2.. KTO MIAŁ RACJĘ??? NO KTO??

Teraz kupować, przed premierą , tylko dla samobójców oferta :::)))) moja rada poczekajcie po premierze kupicie za grosze !!!

• Re: Myślicie, że NIE BEDZIE SUKCESU?? Autor: ~akcjonariusz [148.81.200.*]
    No proszę, jakże rzeczowo odezwał się naczelny na tym forum dyskredytator i zakłamywacz faktów spekulant vel jebcnaganiaczy vel akcjonariKlamczuszek (77.111.245.* i 77.111.246.*) i przy okazji maszynowo zaczął klepać odpowiednie łapki...hahahaha
  • Re: Myślicie, że NIE BEDZIE SUKCESU?? Autor: ~akcjonariKlamczuszek [77.111.245.*]
    a ty kto ? hipokryta , naganiacz , błazen ? o twoich kilkudziesięciu IP i nickach juz pissaliśmy , a łapki w górę no cóż , ubrali cie w akcje to teraz naganiasz :))
  • Re: Myślicie, że NIE BEDZIE SUKCESU?? Autor: ~akcjonariusz [148.81.200.*]
    Ja tam dostrzegam, że ty jesteś zakorzeniony pod wymienionymi określeniami/epitetami. Jest między nami zasadnicza różnica, gdyż nie naganiam, a tylko obiektywnie przedstawiam z różnych miejsc ogólnodostępne infa, bądź na wyraźne pytania odpisuję dopiero moje opinie, ale uzasadniane. Ty zaś niepytany kłamiąc naganiasz. Ja występuję w jednej osobie pod kilkoma IP, co jest współcześnie normalne, ty zaś pod dwoma IP występujesz w wielu fikcyjnych osobach o jednym dążeniu. Sądzę, że każdy myślący dostrzeże w twym postępowaniu logikę krętacza/oszusta.
  • Re: Myślicie, że NIE BEDZIE SUKCESU?? Autor: ~stary_gracz [185.70.180.*]
    Sukces "pewny" jak banku
    właśnie Pan Tomasz Doktór przekroczył próg 5%
    https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2021-12/Moonlit-T.-Doktor_202112090971972067.pdf
    czy to ta osoba którą łatwo znaleść na Linkedin? czyżby emisja obligacji na catalyst się szykowała?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [148.81.200.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~akcjonariusz [148.81.200.*]
    Co za człowiek z tego moderatora/cen...ora!!!
    Prześwietliłem Tomasza Doktóra, przekazałem wam informacje w czym jest ulokowany, wkleiłem trochę linków, a ten cen...or wziął i usunął to...ech
    W każdym razie facet prywatnie prowadzi w Warszawie działalność doradczą w biznesie, siedzi jako udziałowiec w warszawskiej firmie komputerowej, jak również jest udziałowcem w londyńskiej firmie zajmującej się nieruchomościami/biurowcami, jest dyrektorem w jej warszawskiej filii.
    Domyślam się, że wyłożył dodatkowo ponad 0,5 mln PLN na zwiększenie swego stanu posiadania Moonlita, by zarabiać.
    Ciekawe jakie niebawem informacje wypłyną w związku z tymi dwoma kolejnymi zakupami pakietowymi 2 x 70 tys. sztuk i czy będą kolejne?
  • Re: Myślicie, że bedzie sukces jak PC Building Simulator? Autor: ~mirek_kuś [195.181.160.*]
    to wiemy kto kupił, ale kto sprzedał?
  • Re: Myślicie, że bedzie sukces jak PC Building Simulator? Autor: ~akcjonariusz [78.11.183.*]
    Moim zdaniem, kto sprzedał ma mniejsze znaczenie, ale mam nadzieję, że z czasem dowiemy się, bo też mnie ciekawi. W każdym razie ja odbieram to tak, że majętny nie głupek i nie frajer kupił.
  • Re: Myślicie, że bedzie sukces jak PC Building Simulator? Autor: ~owoc666 [195.181.160.*]
    w ostatnich dniach właściciela zmieniło 370 000 akcji, po średnim kursie 2,56 zł.

[x]
MOONLIT -4,04% 0,38 2025-09-24 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.