Sama nazwa wskazuje - SEL...
Ja czekam na 40 zeta wtedy się zastanowię a szansa jest duża jak pracownicy zaczną sprzedawać mln akcji co dostali po 1 PLN.
" akcji CO dostali"? a moze," ktore "dostali. Abstrachujac od tego ,ze nikt nic nie dostal, pewne jest ,ze ty tez nie dostales ...swiadectwa ( chyba ,ze z parafii) naucz sie kalafiorze wyslawiac, jezeli juz probujesz hejtowac.
Kwiat powiatowej awangardy w czasie ostatniej rundy pogadanek inwestycyjno- naukowych i cyklicznych spotkan w remizie klubokawiarni domu kultury przy parafii sw. spokoju, jednoczesnie klubu muzycznego " gospdyni rytmiczna" , doszla w przerwie pomiedzy pieczeniem makowca a kiszeniem kapuchy do wniosku , ze tez zaobserwowali w tej kiszonie mikroczasteczki i kapuchy sie zryc nie da . Totez wnioski trza lopublikowac na bankierze , coby ludzie nie potracily pieniumdzy .Do napisana mujla oddelegowano, Jozka od polewania wodom, bo uon se s tym wsyndzie dobrze radzi i tyko siedzi w tym komorkowcu.
Rzut okiem na obroty. Zapewne każdy z forumowych speców ma więcej niz dzisiejsze obroty. I tak w zasadzie , co sesja to taki sam żałosny obrót. Przed wojną było trochę pokażnych pakietów. Dziś wszyscy siedzą i nie dokupują , inaczej nikt rozsądny nie dopuściłby do takiego spadku przy 3500 sztukach ... p.s. Czy ktoś zna Putina ....?
Oczywiscie nasz przyjaciel ,kolega z CLN musial wrzucic swoj hejcik. Tak sie frustruja te wtopy na CLN ? Cwiklaku mozesz sobie pomarzyc , ze ktos lyknie twoje wypociny. 50 to ty zobaczysz na znaku drogowym . Co za pustostan
Widzę, że od mojego ostatniego wpisu kurs zniżkował już o 20%- ten co dzisiaj sprzedał na fixie chyba zna już wyniki... Wygląda na to, że 40 zł coraz bliżej do osiągnięcia.
Taki byles -sel-chlopcze aktywny a teraz "milczenie owiec" ? Klasyka. Siana nie dowiezli?
I co ? Nawet satysfakcji nie masz z hejtu przy tej skali obciachu. Warto bylo? Pustaczku.
No to teraz zobaczymy jak prezio zasypie rynek akcjami plus program motywacyjny- 50 zł będzie jak nic!!!
Przewidziałem już to dawno, nadmuchać kursik i sprzedać drogo...
dyzurny dziadzio hejciarek nie mogl opanowac radosci i drzenia czlonkow i postanowil wypocic bonmocik. sel nalezy miec nadzieje , ze zycie pciowe przynajmniej ci wychodzi
Tak Sel, masz racje. Wczoraj obrót rzędu 1 mln zł zrobił minus 10% w środku sesji. Wiec teraz w interesie prezesa, który potrzebuje środki na emisje Ryvu jest wrzucenie 50x takiej wartości w karnet, żeby kurs szorował po dnie i zebrać środki przy średnie 20-30 zł na akcje. Brawo Sherlocku
Ja tu już dawno nie siedze- jakbyś śledził to odezwałem się po pół roku- zarobiłem na Orlenie 30% w 10 dni 30 tysia więc ta wydmucha to tylko z sentymentu... I ten wzrost o 4% na końcu przez 4 tysia akcji- buhahahaha, ale wydmucha... Ja więcej dzisiaj na Orlenie sprzedałem i kurs ani drgnął...
hehe , no widzisz chloptys, tym bardziej , jezeli cie tu nie ma to musisz byc niezlym frustratem, zeby przy kazdej okazji , gdy wreszcie wietrzysz jakas zwale na selvicie ( i jak zwykle osmieszasz sie bo nic z tego sie nie sprawdza) pojawiasz sie jak Filip z konopii i konfabulujesz o teoich sukcesach gieldowych. Chcesz komus zaimponowac..pokaz kwity. 30 tys. tak nawiasem to , moze na jakims gimbusie czaowym robi wrazenie ile to jest dla powaznego inwestora nie komentuje. Znamienny tez ( kreujesz sie cieniasie na tego szybkiego kapitaliste , ktory jest mistrzem w kreceniu kolek ) obiekt pozadania z Pcimia. Ci wszyscy frajerzy, ktorzy kupuja owczym pedem ( pod pompe fundow , ktore nie maja innego wyjscia) panstwowe molochy dostana takie lanie gdy w 23 pojawi sie recesja, a na dokladke gdy pojawi sie nowy zarzad i wypadna z szafy te wszystkie cialka , ze az milo. Jestes , dziecie sierzantem w tej armi frustratow, ktora wygrywa zawsze bitwy na bankierowym polu bitwy.