na cheetosy i procenty, zapowiedzi były huczne, w ustach wielu wręcz buńczuczne skoro akcji nie kupują, to jak kurs tu uratują? dalsze spadki czy odbicie, piszcie proszę co myślicie
dzisiaj piątek więc zabawa, lecz o kurs też jest obawa na wykresie nie ma szału, kurs opada wciąż pomału dzisiaj znowu na minusie, boś nie kupił Ty chytrusie! dywidendy już przelane, zamiast akcji będzie chlane?
Ja nie kupowałem, bo wychodzi na to, że dziś był ostatni dzień giełdy lub notowań Asbisu. Tak odczuruję Twój wątek.
A może kupujący też chcą kupić jak najtaniej?
Po co ktoś ma kupować po 22,5 skoro tu już niedługo ma być 16?:)
Podobno.ma być Asbis po 4 złote bo zbankrutowali tak pisał Dukes i serio ,a z Nimi zgodził się profesor "porażka"
Sprzedaję jutro lub 30 lutego wszystko i kupuję po 4 zł .
Pisali,że jak w Biedrze piwo 9+9 gratis ale tylko jutro a potem 30 lutego
Dnia 2021-12-03 o godz. 17:43 ~donb napisał(a): > na cheetosy i procenty, > zapowiedzi były huczne, w ustach wielu wręcz buńczuczne > skoro akcji nie kupują, to jak kurs tu uratują? > dalsze spadki czy odbicie, piszcie proszę co myślicie > > dzisiaj piątek więc zabawa, lecz o kurs też jest obawa > na wykresie nie ma szału, kurs opada wciąż pomału > dzisiaj znowu na minusie, boś nie kupił Ty chytrusie! > dywidendy już przelane, zamiast akcji będzie chlane? -------------------------------------------------------------------------------- BRAWO Znacznie lepsze niż kolejne super info insaider2. Naprawdę masz talent.
Jestem ciekaw co będzie dalej, nie spodziewałem się tych poziomów kilka tygodni temu. Tak samo dzisiaj ciężko jest wyobrazić sobie <20 zł, ale na szulerni, nie ma rzeczy niemożliwych :) Dzisiaj słabo po wpłynięciu takich środków z dywidend na konta, miał być szał zakupów, a wyszedł klops... Decydować będzie oczywiście otoczenie. Miłego wieczoru i weekendu wszystkim :)