• na ING juz jest! Autor: ~wolo82 [37.47.70.*]
    JW. wystraszone cienkie bolki i po co ta panika??
  • Re: na ING juz jest! Autor: ~Andrzej [37.225.2.*]
    Pić im się chciało od rana to płakali
  • Re: na ING juz jest! Autor: ~wolo82 [37.47.70.*]
    przewalutowałem po
    3,9319 PLN, kurs lepszy niż wczoraj, i lepszy niż w srode
  • Re: na ING juz jest! Autor: ~Rychu [5.173.98.*]
    Jak to przewalutowałeś? Hehe ja jestem zielony, fakt mam zakładkę PLN i USD
  • Re: na ING juz jest! Autor: ~Gość [46.134.51.*]
    Hej pomożecie? Też man zakładkę pln i usd. Jak to usd zamienić na pln? Gdzie kliknąć w maklerskim?
  • Re: na ING juz jest! Autor: ~axaa [87.207.240.*]
    Dnia 2021-12-03 o godz. 15:23 ~Gość napisał(a):
    > Hej pomożecie? Też man zakładkę pln i usd. Jak to usd zamienić na pln? Gdzie kliknąć w maklerskim?

Chłopie.Zadzwoń do biura maklerskiego.Zleć przelew USD na swoje konto w USD w banku/Sprzedaj $ w kantorze -jeśli jesteś w ING -to robisz to w 10sekund.ING prowadzi kantor w MOIM ING!
    Dnia 2021-12-03 o godz. 15:13 ~Rychu napisał(a):
    > Jak to przewalutowałeś? Hehe ja jestem zielony, fakt mam zakładkę PLN i USD

Kilkasz, konto/wnioski, na samym dole jest przewalutowanie, klikasz aktywuj wybierasz walute i kwote jaka chcesz przewalutowac. do pol godizny masz kase na koncie maklerkim w PLN
  • Re: na ING juz jest! Autor: ~dawidg [89.188.223.*]
    w kantorze aplikacji Moje ING przeliczają po kursie 4,0460
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.207.240.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: na ING juz jest! Autor: ~zbig178 [37.248.154.*]
    W BNP Paribas jak nie było tak nie ma. ????????
  • Re: na ING juz jest! Autor: gpowicz [93.174.30.*]
    Potwierdzam. I jak to zwykle w ING dywidenda przyszła w dolarkach, nie żadnej śmieciowej walucie białego bantustanu.
  • Re: na ING juz jest! Autor: ~Rychu [5.173.98.*]
    Już się dowiedziałem. Nie przewalutowujcie tego na koncie maklerskim na PLN, bo tam jest kurs 3,92. Zadzwońcie na infolinię, żeby Wam to przelali na konto walutowe w USD i wymieńcie w kantorze po 4,05 na teraz.
  • Re: na ING juz jest! Autor: ~Dawid [31.183.159.*]
    Potwierdzam, ja tak właśnie dziś zrobiłem, telefoniczny przelew z konta USD maklerskiego na walutowe jest szybki (1 godzina) i bezpłatny. Tylko najpierw trzeba pójść do banku osobiście i tam powiązać konto walutowe z ING z kontem maklerskim, wskazać je jako konto do wypłaty, jeżeli jeszcze się tego nie zrobiło. Polecam jednak ten sposób, kantor walutowy ING jest całkiem przyjazny jeżeli chodzi o spread, a zawsze można też z konta walutowego wymienić w zewnętrznym kantorze internetowym.

Zdecydowanie lepiej niż w mBanku, gdzie niestety też mam część akcji i tam przewalutowują po złodziejskim kursie od razu na PLN (ok 3,93 tym razem).
    Dnia 2021-12-03 o godz. 17:37 ~Dawid napisał(a):
    > Potwierdzam, ja tak właśnie dziś zrobiłem, telefoniczny przelew z konta USD maklerskiego na walutowe jest szybki (1 godzina) i bezpłatny. Tylko najpierw trzeba pójść do banku osobiście i tam powiązać konto walutowe z ING z kontem maklerskim, wskazać je jako konto do wypłaty, jeżeli jeszcze się tego nie zrobiło. Polecam jednak ten sposób, kantor walutowy ING jest całkiem przyjazny jeżeli chodzi o spread, a zawsze można też z konta walutowego wymienić w zewnętrznym kantorze internetowym.
    >
    > Zdecydowanie lepiej niż w mBanku, gdzie niestety też mam część akcji i tam przewalutowują po złodziejskim kursie od razu na PLN (ok 3,93 tym razem).

no właśnie trzeba zapierd...ac do oddziału żeby powiązać konto.. jakby nie mozna normalnie wniosku wyslac o powiazanie. ehh biurokracja
[x]
ASBIS 2,78% 68,50 2026-05-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.