Spółka podała kolejne i nie takie małe zamówienie a zakupów nie było podczas sesji. Drobny już tego nie rusza i nawet nie ma komu na forum się udzielać. Choć może to i lepiej bo komentarze na tej spółce są poniżej dna...jak kurs :D
Dnia 2021-12-02 o godz. 21:03 ~ja napisał(a): > Spółka podała kolejne i nie takie małe zamówienie a zakupów nie było podczas sesji. Drobny już tego nie rusza
To nie żadne zamówienie synku, tylko ustalenie zakresu dostaw. Im większy przychód, tym większa strata, nie czytasz raporcin? Drobny tego od dawna nie rusza, bo kurs nawet nie drgnie. Tu drga tylko parujący klocek.
Kierunek jest jeden. To "skrót myślowy" jako synonim kłamstwa dziadzi. A wy się dziwicie, że nikt nie kupuje kwitów. Już lepiej zjeść kaszanki z kapustą kiszoną, popić jogurtem z mango i czekać na olbrzymią detonację z prostaty.
Kupowałem na początku października po 2,83. Na pewno wiele nie stracę. Większość osób stąd i tak nawet tych akcji nie ma, a jedynie przychodzą i sieją zamęt.
Dnia 2021-12-03 o godz. 15:46 grzesiek9797 napisał(a): > Kupowałem na początku października po 2,83. Na pewno wiele nie stracę. Większość osób stąd i tak nawet tych akcji nie ma, a jedynie przychodzą i sieją zamęt.
tak tak grzesiu . czy czytałeś raporty i ostrzeżenia firmy audytorskiej ? czy wiesz co to audyt toksycznych walorów ? grzesiek9797 oszalał i kupił ciut przed zerwaniem taśmy toaletowej. dla osłody zarząd powinien zaprosić "grzesiek9797" na WZA to Grześ się dowie czyje akcje kupił ~~