• Investeko - nowa infrmacja. Autor: ~grzesio [37.8.230.*]
    Jest nowe info z o złożeniu przez spółkę wniosku o dofinansowaniuprojektu w ramach programu LIFE.. a tu cisza, żadnych komentarzy? Być może to mała rzecz, ale zawsze coś się ruszyło a i przed spółką dobre perspektywy.
  • Re: Investeko - nowa infrmacja. Autor: ~Michu [5.173.146.*]
    Ja spokojnie zbieram. Ze spółki płyną dobre informacje. Rozwija się. Poczekam 2-3 lata, pewnie dłużej. Jak wszystko co robią wypali będę grubo zarobiony. Recykling ma przyszłość. To nie jest spółka na 2-3 miesiące.
  • Re: Investeko - nowa infrmacja. Autor: ~ja [188.188.13.*]
    od dwóch lat tak sobie powtarzam. Coż, pazerność nie pozwoliła mi sprzedać przy 11...
  • Re: Investeko - nowa infrmacja. Autor: cezdlu_37 [91.231.92.*]
    Też nie sprzedałem...bo perspektywy...od tych 11 PLN ciągły zjazd...a obroty wczoraj 37!!!!! PLN
  • Re: Investeko - nowa infrmacja. Autor: ~zibi [178.239.0.*]
    To oni tylko z dotacji zyja a nie z wlasnej pracy ... co za gowno kupilem chyba z tego nie wyjde po 6,50 wszedlem
  • Re: Investeko - nowa infrmacja. Autor: ~Blablalba [188.47.115.*]
    Wchodzilem za 6, usrednialem za 5 a na koncu za 4. Przeczekalem nieco wiecej niz pol roku, nic dobrego mnie nie spotkalo tu i z wielkim ale to wielkim bolem wywalilem jakies 4-5 tygodnie temu miedzy 3,60 a 4zl (nie bylo to wcale latwe przy obrotach). Wszedlem dzisiaj z ciekawosci a tu ledwo 3zl... Wierze w ta branze, mam sporo mobruka zakupionego rok temu przed wzrostami. Myslalem ze tu bedzie podobnie , ale albo potrzeba tu jeszcze czasu, albo poprostu z ta spolka jest cos nie tak. 3mam za Was kciuki!
  • Re: Investeko - nowa infrmacja. Autor: ~zibi [178.239.0.*]
    Tez trzymam papiery ale bez dotacji z Uni to nie ruszy wiec pozostaje czekac
[x]
INVESTEKO -3,73% 2,58 2025-09-22 11:45:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.