Prezes nie kupił ani sztuki (nie ma takiego obowiązku ale przecież cena...) a spółka dalej handlowo pozostaje slabiutka. Żadnych dokonań w PL a tym bardziej kontraktów w UE. Nano UK i Korea to tylko zapisy na papierze. Ani nie maksymalizują potencjału nanobiome ani możliwości jakie daje pandemia. Może czas zatrudnić KAMa lub przynajmniej PH z doświadczeniem w branży medycznej? A do wojewódzkich stacji sanepidu może i sam Prezes powinien się pofatygować? Na własne zyczenie ta firma ma cenę akcji 24 zł.
Ano niestety.Smieszna spolka smieszny akcjonariat smieszni insajderzy.Omijac tylko ze juz mocno za pozno.Dzis oddaja ci co brali na ostatnich sesjach.Kolejni amatorzy fundamentów.
Sternik zmienil zdanie i zaczyna dolowac kurs bo nie ma popytu? Trolle sie aktywuja. 4fala Covida i nowy wirus chyba da GX1 zarobic, takze na popyt trzeba troche poczekac.
@genXone_SA "W ostatnich dniach pojawiła się informacja o nowym wariancie wirusa #SARS_CoV_2 o nazwie Nu (#Omikron) Uspokajamy, że nasze testy wykrywają infekcję spowodowaną tym wariantem"
Anonimku, domiś to doskonale wie, trollowanie tu to jego hobby. Wrócił na kolejne kółko, znów chce kupić taniej :)) Zobacz co ostatnio pisał jak było zielone, bo potrzebował sprzedać :))
Musi sie domisz bardziej postarac w trollowaniu bo widac nawet sternik wlasnie przestal sypac a w arkuszu zlecen sprzedazy ponizej 25zl nie bardzo widac chetnych. Mysle ze jak sternik jak bedzie probowal sypac na 23,x to sie i popyt uaktywni. Takze czekamy na ruch sternika i domisza
Od dawna nie dziwi mnie wasza i m.in. twoja slepota. Ciebie kosztuje juz zapewne min. 10 zl na sztuce. Coz jedni zarabiaja na wzrostach a inni na spadkach :))) A teraz merytorycznie, myślę ze to niejaki p. Ciszewski na sile wywala. Przez spadek CLC polamaly mu się zabezpieczenia jego kredytow i dostal wezwania do doubezpieczen. Nikt rozsadny by teraz nie oodawal. Nie przy tym co dzieje się w covidzie teraz i tym co robi sama spolka. Trzeba tylko byc cierpliwym i akumulowac choc ten spadek jest bardzo ciężki.
Domiś, ty masz chłopie rozdwojenie jaźni! Kilka postów wcześniej piszesz o 1-cyfrowym kursie, a teraz o cierpliwości i akumulacji... Zdecydowany jak zawsze :)) Jak nie spadnie to urośnie - o, no mówiłem! :))
@domisz [159.242.228.*] Ej, dajesz takie nagłówki, że myślałem już iż to stare złe, to o sobie pisałeś... A to że nędza wraca to widać przy każdym twoim wpisie, no nędza, w twoim wpisie.