Jasne, że tak. Kupiłem po 60 i teraz zwalam kurs do 3, gdzie jego miejsce. To przecież oczywiste. W ten sposób wyciągam się za własne włosy, które swędzą mnie od insektów.
Żale wylewaj dermatologowi. Prawdopodobnie, sądząc po twoich wpisach, wydałeś wszystko na psychiatrę i liczysz, że dobrodusznie ktoś ci powie co masz robić. Może zacznij od mycia.
Paplanina frustrata. Tylko obrażać potrafisz. Nigdy nie napisałeś nic rzeczowego. Musisz wieść smutne życie, zakompleksiony i oderwany od rzeczywistości
Wręcz przeciwnie. Pierwszy mój post dotyczył obnażenia rzekomego "ćwierkania wróbelków" o kolejce funduszy po nowe akcje. I od razu zaczęło się obrażanie, ale mojej osoby. A jak wiadomo, żaden fundusz się nie stawił. A mnie nie da się obrazić, bo akcji po tej cenie nigdy bym nie kupił i na luzie patrzę, jak naganiacze kipią.
Szybko odpisujesz, widać więc że śledzisz cały czas forum. Dziwne, jak na kogoś kto nie jest zainteresowany akcjami, to po pierwsze. Wspomniałeś, że ty jesteś obrażany? A nie pomyślałeś, że sam się o to prosisz poprzez swoje wpisy i uwagi typu "kochanek cię zdradza z sąsiadem"? Albo prześmiewcze w twoim mniemaniu określenia prezesa? Co ty sobie myślisz? Jak się nie podoba, to poszukaj spółki, która wpisze się w twoje wymagania, albo lepiej - załóż własną, zobaczymy jak sobie poradzisz. Hejtować to każdy potrafi, a ty robisz to perfidnie.
Chwileczkę. Jak zdemaskowałem głupoty o kolejce funduszy zainteresowanych spółką, to zaraz ktoś wyskoczył z tekstem o lizaku w buzi. Od razu się zorientowałem, że tu jest fajne towarzystwo i warto tu być.
Drodzy, zajmuje sie analiza techniczna dla biura maklerskiego: Bioplanet - cekawa społka, obserować. Obecnie przeszacowana, technika mówi sell- ja jej ufam. Fundamenty dobre, bedzie rosła w perspektywnie 2-5 lat. Obecnie działania PR, Zarzad i rodzina maksymalizuje zyski - normalne, Funduszy niestety brak - na to ja liczyłem. NIe kupiłem 28 - za drogo. Kupowac ok. 19-20 zł. Obecnie sell.
Zgadzam sie , włąsnie sprawdzam MACD, inne - sell i to ostro w dół...klasyk 28 oferta, Mali kupili, Zarzad dobry PR, rodzina, kupiła...teraz sprzedajemy... Dlaczego Chłoń Sławomir - Prezes Zarządu Organic Farma Zdrowia wyszedł z inwestycji próbują ile sie da za 28 zł sprzedać? ponieważ odkupi za 18 zł...Inwestorzy - pobudka, czekamy na 18 zł.
Zgadzam sie , włąsnie sprawdzam MACD, inne - sell i to ostro w dół...klasyk 28 oferta, Mali kupili, Zarzad dobry PR, rodzina, kupiła...teraz sprzedajemy... Dlaczego Chłoń Sławomir - Prezes Zarządu Organic Farma Zdrowia wyszedł z inwestycji próbują ile sie da za 28 zł sprzedać? ponieważ odkupi za 18 zł...Inwestorzy - pobudka, czekamy na 18 zł.
Sprzedaż za miesiąc listopad 2021 r. osiągnęła 19,9 mln złotych, co stanowi 9 % wzrost w stosunku do sprzedaży w listopadzie 2020 r., która wyniosła 18,3 mln zł. Jest to jednocześnie wzrost o 43 % w stosunku do sprzedaży w listopadzie 2019 r., która wynosiła 13,9 mln zł.
Grudzień sądzę też nie będzie zły!!!
Dziwią mnie te spadki w tym kontekście. Zawsze przyśpieszają przy odwróceniu trendu. Zacznie jakiś fundusz skupować, spadki się skończą. A ma kurs niżej niż w ofercie - więc idealna chwila by zbierać.
Wiele tego nie zbierze, bo arkusz pusty.