Tłumaczyłem sobie zachowanie Andrzeja ..." Andrzejkami " ale chyba błędnie, bo On (z dużej litery) chyba coś bierze ..bo już nie wie co pisze ... Andrzeju bierz połowę ...!!!
In...na pewno nie biorę Budimexu ,chyba ,że wezmę za połowę ceny jaką była w styczniu 350:2= 175-180 zł
Wziąłem dużo Polimex-Mostostal obroty powyżej 5 mld zł cena mojego zakupu 3,85 zł .mają przyszłość przed sobą a tutaj tylko spadek od roku.
Nie wykluczam zakupu Budimexu jak będzie w ok 200 zł ale raczej nie na LT tylko na kółka.
Pozdrawiam i Życzę Ci dobrych inwestycji bo nikomu nie życzę straty by ciężko zarobionych pieniędzy
U.mnie nieraz sekunda,dwie ,jakiś impuls i inwestuję większą kasę w spółkę
Ma razie to ja mam rację od kwietnia gdy cena była 310 zł
Kupiłem warci Asbis po 10 zł teraz 24 zł.kupilem wmarcu Alior 17 zł teraz 55-58 zł.Kupilem ETH w czerwcu teraz zysk 120 procent.
Dziękuję,że nie utopiłem kasę w Budimexie byłaby strata ponad 40 procent
Unie krótka piłka,spółka, która nie zarabia idzie precz szkoda czasu na sentyment tak było z Mirbudem spory zarobek do ceny 5 zł,potem zaczęli kręcić z podsypka pod autostradę i Mirbud poszedł out,jak się okazało była to super decyzja tak samo jak Atende sprzedane po 7,22 a teraz 4,4 zł.Niby mała różnica ale przy 20 k akcji prawie 60 tys złotych w kieszeni zostało
Haha
Mój syn ma 40 lat i mieszka w domu jednorodzinnym,który mu kupiłem
Nie sądź wszystkich swoją miarą
Zapytaj pseudo profesorka ile mam as akcji Asbisu bo widział je w zleceniu,są warte ponad dużą bańkę
16 lat uprawiałem sport zawodowo 197 cm wzrostu
Widzisz ,nic się nie zgadza chyba sam masz kompleks małego siurka
Andrzej już daj spokój ... tutaj naprawdę może być 400+ a spadki w takim tempie były sterowane o czym pisałem .. Szanujmy się ... zobaczymy bo to od nas w ogóle nie zależy a cala GPW to farsa giełdy w porównaniu do giełd USA i Europy .... Ja o tym wiem i ty chyba też ...
Nieraz kupuję akcje po za GPW miedzy innymi InPost ,Nokia i kilka firm amerykańskich można fajnie zarobić i nie ma takiego uwalania kursu po dobrych wynikach jak tutaj.
Tutaj wystay1-2 mln zł i możesz bujać kursem jak chcesz
No i widzisz , ty stary ja stary i też duży facet jestem , mamy dość pewnie swoich problemów ... trzeba sobie pomagać , podpowiadać , bo to walka wielkimi funduszami , insaiderami , szybkimi komputerami ..etc , etc .. przerabiałem różne wtopy i super zyski wiele razy .... najważniejsza jest informacja i timing a my nie mamy takich narzędzi .... dla nas tak naprawdę gwarancją są wyniki i fundamenty i to że to prywatna spółka ...... Znam do bólu historię Bogdanki czy Energii ....jak załatwili akcjonariuszy .....mnóstwo firm wychodzi z giełdy np: Syntos ...a taka super płynna i dywidendowa spółka , Play to samo ...a co zrobili z PGE ? Ponoć we Francji zakazano Szortów ...... a tutaj wchodzi taki Marschall i rozwala wszystko ... Młodz zawsze to sprawdzajcie : https://rss.knf.gov.pl/RssOuterView/faces/hspsList.xhtml;jsessionid=59ce474947b4682ee1b71d064ebd
Dobrze mówisz...wódki Ci dać
Ja nikomu nigdy źle na giełdzie nie życzyłem ani nie życzę.Będę bardzo szczęśliwy gdy wszyscy będą zarabiać i to duże pieniądze.
Pozdrawiam i życzę sukcesów w inwestycjach