dla poprawienia nastroju przejrzałem sobie archiwalne komentarze na OAT. Przed listopadowym (2020) wystrzałem o 300% (przez chwilę nawet 500%) był kilkumiesięczny zjazd o nawet 50% (dzień przed wystrzałem), a mnóstwo komentarzy wyglądało dokładnie jak naszych Scope'owych malkontententów. Np. komentarz (jeden z bardzo wielu podobnych): "Klasyk mawia ,że tylko wykres zna prawdę. Nie wygląda to dobrze. Wszedłem kolejny raz tym razem po 22zł . Mam nadzieję ,że 10zł wytrzyma.". Kilka dni później rekordziści sprzedawali po 80zł. Oczywiście to nic nie znaczy. Choć jest kilka punktów wspólnych: w obu przypadkach Zarząd zapewnia, że wszystko idzie w dobrym kierunku. W obu przypadkach jest to Biotech. I w obu przypadkach głównym udziałowcem jest Ipopema, która wydaje się spokojnie czekać.
Doceniam starania, ale to wszystko kulą w płot TROLL TROLLEM zostanie do samego końca czy to z frustracji, zniecierpliwienia lub zwykłej złośliwości. Trzeba po prostu to ignorować.
Dokładnie, dryfujemy i co by najbardziej poprawni optymiści pisali, i realistów nazywali trolami to rzeczywistości nie zakłamią. Szkoda, bo miało być pięknie.
Nie sądzę, że Espi na dniach. Inaczej nie byłoby projektu uchwały na NWZA dot podziału zysku z transakcji zawartej w przyszłym roku z tego co pamietam.
Ale dobrze ,że załatwiają w między czasie przejście na głowny rynek , to może akurat chwile przed sprzedażą produktu sie uda i wtedy będzie jeszcze większy popyt na SCPFL.
Racja. Myślę, że sprawa rozstrzygnie się w miarę szybko. 3 podmioty są na krótkiej liście. Dwa zapewne na jakimś etapie powinny odpaść, a umowę zawrą z tym kto da więcej. Póki co ręce pod tyłek i czekamy
Dlaczego łapciuchu dla ciebie nie jest pięknie ? Ładowałeś po 220 bo przeglądając forum bankiera i uwierzyłeś w czyjeś zapewnienia że zaraz będzie 800? Ja mam średnia blisko 40 zł, dla mnie cały czas jest pięknie. Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Kostka dla ciebie
Kolego, bez takich epitetów prosze, to tylko świadczy o niedorozwoju emocjonalnym i braku kultury zachowania, ale w necie możesz sobie pozwolić na rozmijanie się z rzeczywistością. To było płytkie i intelektualnie niskich lotów -obrażanie innych, ale z braku argumentów trochę frustracji trzeba sobie opuścić. Trzym się chłopie.