• dla poprawienia nastroju Autor: ~paws [194.181.67.*]
    dla poprawienia nastroju przejrzałem sobie archiwalne komentarze na OAT. Przed listopadowym (2020) wystrzałem o 300% (przez chwilę nawet 500%) był kilkumiesięczny zjazd o nawet 50% (dzień przed wystrzałem), a mnóstwo komentarzy wyglądało dokładnie jak naszych Scope'owych malkontententów. Np. komentarz (jeden z bardzo wielu podobnych): "Klasyk mawia ,że tylko wykres zna prawdę.
    Nie wygląda to dobrze. Wszedłem kolejny raz tym razem po 22zł . Mam nadzieję ,że 10zł wytrzyma.". Kilka dni później rekordziści sprzedawali po 80zł.
    Oczywiście to nic nie znaczy. Choć jest kilka punktów wspólnych: w obu przypadkach Zarząd zapewnia, że wszystko idzie w dobrym kierunku. W obu przypadkach jest to Biotech. I w obu przypadkach głównym udziałowcem jest Ipopema, która wydaje się spokojnie czekać.
  • Re: dla poprawienia nastroju Autor: ~Enek [89.64.58.*]
    Doceniam starania, ale to wszystko kulą w płot TROLL TROLLEM zostanie do samego końca czy to z frustracji, zniecierpliwienia lub zwykłej złośliwości. Trzeba po prostu to ignorować.
  • Re: dla poprawienia nastroju Autor: ~ehh [185.60.245.*]
    co by nie pisać, dochodzi południe, a oni dalej tego nie sprzedali...
  • Re: dla poprawienia nastroju Autor: ~Ostrożny_optymista [80.238.115.*]
    Dokładnie, dryfujemy i co by najbardziej poprawni optymiści pisali, i realistów nazywali trolami to rzeczywistości nie zakłamią. Szkoda, bo miało być pięknie.
  • Re: dla poprawienia nastroju Autor: ~Pono2000 [82.113.121.*]
    Masz trochę rację, 7 NWZA, jedz i zapytaj. Osobiście uważam że moga wydać Espi a dniach. Przed NWZA wtedy każdy ma super Święta.
  • Re: dla poprawienia nastroju Autor: ~Jak [37.225.82.*]
    Nie sądzę, że Espi na dniach. Inaczej nie byłoby projektu uchwały na NWZA dot podziału zysku z transakcji zawartej w przyszłym roku z tego co pamietam.
    Nie znamy dnia ani godzinny.
  • Re: dla poprawienia nastroju Autor: ~Teoretyk [5.173.249.*]
    Ale dobrze ,że załatwiają w między czasie przejście na głowny rynek , to może akurat chwile przed sprzedażą produktu sie uda i wtedy będzie jeszcze większy popyt na SCPFL.
    Tu akurat masz rację.
  • Re: dla poprawienia nastroju Autor: ~JSz [37.30.50.*]
    Moze byc sprzedaz w tym roku (umowa) i platnosci w transzach za kroki milowe.
    Nigdy nic nie wiadomo
  • Re: dla poprawienia nastroju Autor: ~Jak [37.225.82.*]
    Racja. Myślę, że sprawa rozstrzygnie się w miarę szybko. 3 podmioty są na krótkiej liście. Dwa zapewne na jakimś etapie powinny odpaść, a umowę zawrą z tym kto da więcej. Póki co ręce pod tyłek i czekamy
  • Re: dla poprawienia nastroju Autor: ~riderinthesky [5.184.74.*]
    Dlaczego łapciuchu dla ciebie nie jest pięknie ? Ładowałeś po 220 bo przeglądając forum bankiera i uwierzyłeś w czyjeś zapewnienia że zaraz będzie 800? Ja mam średnia blisko 40 zł, dla mnie cały czas jest pięknie. Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Kostka dla ciebie
  • Re: dla poprawienia nastroju Autor: ~Ostrożny_optymista [80.238.115.*]
    Kolego, bez takich epitetów prosze, to tylko świadczy o niedorozwoju emocjonalnym i braku kultury zachowania, ale w necie możesz sobie pozwolić na rozmijanie się z rzeczywistością. To było płytkie i intelektualnie niskich lotów -obrażanie innych, ale z braku argumentów trochę frustracji trzeba sobie opuścić. Trzym się chłopie.
  • Re: dla poprawienia nastroju Autor: ~Haha [37.47.77.*]
    Kontrargument godny twoich argumentów.
[x]
SCPFL -1,17% 151,60 2025-10-31 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.