• Jedno Info o Starcie NEWS24 i zobaczycie po ile Akcje Autor: ~AnalitykBankowy [37.47.77.*]
    Warto zainwestować na 1-2 lata
  • Re: Jedno Info o Starcie NEWS24 i zobaczycie po ile Akcje Autor: ~Omg [93.174.30.*]
    Start to nie wszystko.
    Gdzie informacje o dystrybucji? Gdzie informację o ramówce programu, ile będzie audycji live? Kto będzie prowadzącym?
    Jak będzie wyglądało studio? Kiedy pierwsze przychody?
    Ten cały cyrk z news24 to mi wygląda tylko i wyłącznie na zabieg giełdowy, aby sprzedać spółkę drożej niż upadającego grata.
    Przecież ta telewizja nie ma nawet strony internetowej :)
    Nie mówiąc o tym, że Astro niedopełnia wymagań giełdy i nie umieszcza informacja o walnym na swojej stronie.
    Ostatni post z 3 lutego czyli prawie rok temu. I to ma być wielka firma mediowa?
  • Re: Jedno Info o Starcie NEWS24 i zobaczycie po ile Akcje Autor: ~AnalitykBankowy [37.47.66.*]
    Jak będzie info o starcie to będzie wszystko nie wystartują z niczym .

Nie kupuj akcji ja inwestuje na przyszłość ty nie kupuj śpij spokojnie nie będziesz musiał tyle się martwić .

Kup akcje coca-coli będziesz się zastanawiał tylko czy aby zawsze gazowana była
  • Re: Jedno Info o Starcie NEWS24 i zobaczycie po ile Akcje Autor: ~abc [213.77.66.*]
    E-sport mial zarabiac kokosy na reklamach i kazdy widzi co jest.
    Jeszcze sie okaze ze news24 bedzie tv internetową
    Narazie kupuje akcje tylko jedna osoba przestanie kupowac to ciekawe co bedzie.
    Zanim news24 wogole zacznie dawac zyski mina lata.
    Koszy uruchomienia sa ogromne takiego prgramu wyplaty pracownikow policzcie sobie miesiecznie ile beda wychodzic.
  • Re: Jedno Info o Starcie NEWS24 i zobaczycie po ile Akcje Autor: ~AnalitykBankowy [37.47.66.*]
    Dla tego nie kupuj i śpij spokojnie . Masz rację możesz już być spokojny .

Kup sobie i siedź na forum na spółce która da ci szczęście
  • Re: Jedno Info o Starcie NEWS24 i zobaczycie po ile Akcje Autor: ~Investor [37.30.51.*]
    Krajewski jest z poprzedniej epoki , facet z alzheimerem chce robic nowoczesna tv? żałosne Naczelny bez doswiadczenia w tv? Jaki tam jest zespol? Bo budynki i sprzęt tylko ludzie robia media …

Mając taką wiedzę uważasz że nie warto kupić i możesz spać spokojnie .

A poza tym że już śpisz spokojnie to chcesz tu przekonać siebie czy mnie w jakiejś sprawie
  • Re: Jedno Info o Starcie NEWS24 i zobaczycie po ile Akcje Autor: ~Inwestor [37.30.51.*]
    Kto powiedział ze kupilem ten papier - mówię uważajcie Krajewski to gnida
  • Re: Jedno Info o Starcie NEWS24 i zobaczycie po ile Akcje Autor: ~Nowy [77.112.132.*]
    "Analityk" -Ty jesteś jakimś nowym naganiaczem prezesa tej spółki? Kolejny naiwny co uwierzył w obietnice bez pokrycia i stał się żołnierzem? Jeżeli nie jesteś nikim z wewnątrz tej wydmuszki jakim jest astro to musisz być turbo naiwnym gościem. Żal mi Ciebie :)

"Inwestor" - idealne podsumowanie prezesa tej spółki! Coś mi podpowiada, że dałeś się kiedyś podpuścić na "złote góry". Pozdrawiam Cię.

Do wszystkim innych - dajcie sobie spokój z tym dziadostwem! Inwestor widać, że jest jakiś lewy. Spółeczki z marną historią, w KRS ludzie niemalże anonimowi, kapitał tych spółeczek marny. Wygląda jak lichwa no ale taki prezes może liczyć na kasę tylko z takich "instytucji" bo już wszyscy się na nim poznali i nikt nie chce zaufać. Kuzyn mojego kolegi był tam na "stażu" i mówił, że to firma polepiona na plaster, który nakleja garstka, zaangażowanych pracowników, których prezes traktuje jak śmieci.

Pani która została dyrektorem stacji jeszcze 2 lata temu była prezenterem w telewizji RedCarpet. Być może prezes tej spółki myśli, że jak ktoś pracował w telewizji to może nią zarządzać ale to trochę tak jakby kierowca TIR'a został dyrektorem w IVECO, bo przecież jeździł autem :)

Podsumowaniem tego nowego projektu niech będzie jego redaktor naczelny z doświadczeniem w prowadzeniu gazety radomszczańskiej... Radomsko to nie Radom ale myślę, że news24 będzie takim Radomiem wśród kanałów telewizyjnych :)))

• Re: Jedno Info o Starcie NEWS24 i zobaczycie po ile Akcje Autor: ~asi [5.173.240.*]
    Dnia 2021-11-29 o godz. 17:58 ~Nowy napisał(a):
    > "Analityk" -Ty jesteś jakimś nowym naganiaczem prezesa tej spółki? ........ciach dalsze wypociny " Nowego" ? jakoś dziwnie to wyglada nie? "nowy" ;) tyle czasu poświęcasz energi ale
    ALE wiedzę masz o "miernej spółce" na marginesie widzę sporo art. z kk i kc no ale to Twoja sprawa

dla mnie?
    wejście Inwestora ASI Tech na dzień dobry po 1zł .... i wsZystko w temacie "nowy" ;))))

• Re: Jedno Info o Starcie NEWS24 i zobaczycie po ile Akcje Autor: ~AnalitykBankowy [37.47.104.*]
    Następny co cię tak boli . Brak pieniędzy zawód zła inwestycja .

Nie namawiam a wręcz chcecie to sprzedajecie jak macie a jak nie macie nie kupujcie

Nie kupujcie niech kurs spadnie
  • Re: Jedno Info o Starcie NEWS24 i zobaczycie po ile Akcje Autor: ~AnalitykBankowy [37.47.104.*]
    Dobrze będę uważał na niego jak go spotkam w sklepie to raczej unikać .
    Na kogo i na jakiej spółce trzeba jeszcze na kogoś uważać
[x]
ASTRO 28,28% 0,09 2025-10-01 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.