"Analityk" -Ty jesteś jakimś nowym naganiaczem prezesa tej spółki? Kolejny naiwny co uwierzył w obietnice bez pokrycia i stał się żołnierzem? Jeżeli nie jesteś nikim z wewnątrz tej wydmuszki jakim jest astro to musisz być turbo naiwnym gościem. Żal mi Ciebie :)
"Inwestor" - idealne podsumowanie prezesa tej spółki! Coś mi podpowiada, że dałeś się kiedyś podpuścić na "złote góry". Pozdrawiam Cię.
Do wszystkim innych - dajcie sobie spokój z tym dziadostwem! Inwestor widać, że jest jakiś lewy. Spółeczki z marną historią, w KRS ludzie niemalże anonimowi, kapitał tych spółeczek marny. Wygląda jak lichwa no ale taki prezes może liczyć na kasę tylko z takich "instytucji" bo już wszyscy się na nim poznali i nikt nie chce zaufać. Kuzyn mojego kolegi był tam na "stażu" i mówił, że to firma polepiona na plaster, który nakleja garstka, zaangażowanych pracowników, których prezes traktuje jak śmieci.
Pani która została dyrektorem stacji jeszcze 2 lata temu była prezenterem w telewizji RedCarpet. Być może prezes tej spółki myśli, że jak ktoś pracował w telewizji to może nią zarządzać ale to trochę tak jakby kierowca TIR'a został dyrektorem w IVECO, bo przecież jeździł autem :)
Podsumowaniem tego nowego projektu niech będzie jego redaktor naczelny z doświadczeniem w prowadzeniu gazety radomszczańskiej... Radomsko to nie Radom ale myślę, że news24 będzie takim Radomiem wśród kanałów telewizyjnych :)))