Widzę kolega łysego się wypowiada :) koleś ta spółka ma mega potencjał i tylko kwestia kilku miesięcy lub wyników rocznych i za 1 kw 22, że poleci w kosmos ale pewnie zostałeś na peronie i widzisz jak dyliżans odjeżdża to i tak lepiej niż łysy co wisi na 12 PLN
marcin vel ler, zrozum cieszynko, że wszyscy widzą twój adres ip. hehe. jak było po 11 czy tam ile mnie ta spółka i spekulacyjne podbitki nie interesowały. autor tematu pewnie pisze o tobie, bo ty taki poważny inwestor jesteś i sam zakładałeś temat "chodźmy na inne spółki naganiać" hehe. znowu zapakowany na 5%? teraz sobie obiecałeś, że nie sprzedasz z drżącymi rękami jak będzie spadać? musisz ćwiczyć silną psychikę leszczu, hehe.
marcin vel ler, tak jak podejrzewałem to ty zakładasz tematy "spółki z potencjałem" i naganiasz. nikt inny tutaj tak nie pajacuje, hehe. znowu oddasz z 5% zyskiem? amator.
Jak Ci dana spółka nie pasuje to po co na niej jesteś lub po co tutaj wylewasz swoje żale ?
To forum jest pełne miłości, nadzieji i szacunku także daruj sobie takie wpisy bo naszej glcowej rodziny to nie rusza prawda łysy ?