• Zla wiadomosc dla.sprzedających Autor: ~Akcjonariusze [83.31.195.*]
    Sprzedajecie na samym dolku.Wiecie o tym.? I nie przeszkadza to.wam puszczac papier ze stratami lub bez zarobku.Jak.myslicie dlaczego sa tu takie obroty czyzby tu bylo wsparcie?
  • Re: Zla wiadomosc dla.sprzedających Autor: ~Invest [78.88.172.*]
    W poniedzialek bedzie taniej i podkulisz ogon
  • Re: Zla wiadomosc dla.sprzedających Autor: ~Akcjonariusze [83.31.195.*]
    Raczej ty podkulisz kite az ci rajstopy spadna jak otworzy sie luka tak jak inne kowidowki.
  • Re: Zla wiadomosc dla.sprzedających Autor: ~weteran_GPW [5.173.251.*]
    Ludzie dajecie się mamić jak owieczki, doskonale wszyscy wiecie że to tylko emocje, psychologia, nic się w spółce złego nie dzieje, wręcz przeciwnie, tu panuje strach z powodu niepewności co do działań rządów w odpowiedzi na nowy wariant wirusa i potencjalne lockdowny i inne działania ograniczajace swobodę gospodarczą i tylko tyle, postraszą się nawzajem i tyle, co to zmienia w asbisie? Przypomnijcie sobie co było po brexicie? Co było po wyborze Trumpa na prezydenta? Jak wtedy emocje podziałały? Pamiętacie ta panikę? Pamiętacie jak potem wysrubowali rekordy wzrostów? Tu będzie tak samo, każda panika kończy się przebiciem poprzednich poziomów na plus, ja już tyle przeżyłem że na mnie to nie robi żadnego wrażenia, przeżyłem tu -25% jednego dnia, gdy poziomy były jednocyfrowe, jaką cenę mamy dziś każdy widzi, spadło o 6-7%? Spoko, cierpliwie poczekać, zaraz +15% w drugą stronę będzie, to jest giełda, tu nic nie ginie, jak w przyrodzie
  • Re: Zla wiadomosc dla.sprzedających Autor: ~koc [5.184.65.*]
    Jeszcze jest dobra cena do wyjścia.... technicznie może lecieć niżej niestety... Zniknie niepewność to ruszy na północ być może zielonymi świecami na ATH, bo będziemy odkupować. Puki co może i lepiej z boku patrzeć
  • Re: Zla wiadomosc dla.sprzedających Autor: ~Andrzej [37.225.35.*]
    Co Ty piszesz,?
    Sprzedajecie a jak pójdzie do góry ty o kupicie... trzeba było napisać,że drożej
[x]
ASBIS 2,32% 70,50 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.