• Idioci Autor: ~Geko [188.146.242.*]
    Cały czas mnie ludzie zaskakują mimo iż mam 50 na karku
    Sprzedają po 3,57 - 3,47
    A mogli w Wezwaniu DROŻEJ!!!!
  • Re: Idioci Autor: ~Xtx [31.183.229.*]
    Bo jeżeli będzie następne to będzie dużo taniej.
  • Re: Idioci Autor: ~Geko [188.146.242.*]
    Zastanów się co napisałeś
    I stań przed lustrem
    Ja bym się wstydził zerknąć w to lustro!!!
  • Re: Idioci Autor: ~cvb [176.97.21.*]
    nasi inwestorzy są jak pospolite ruszenie kupują jak coś rośnie sprzedają jak coś tanieje, tylko z tego powodu, zero rozumu
  • Re: Idioci Autor: ~anonim [185.56.208.*]
    a kto powiedział, że sprzedają Ci z free float ? teraz wystarczy puścić kilka sztuk po zaniżonej cenie i łowić panikarzy
  • Re: Idioci Autor: ~kika [185.124.187.*]
    Dnia 2021-11-26 o godz. 15:25 ~anonim napisał(a):
    > a kto powiedział, że sprzedają Ci z free float ? teraz wystarczy puścić kilka sztuk po zaniżonej cenie i łowić panikarzy

bo tylko z free floatu nie musi być komunukatu

ja to tak rozumuję - chcę obniżyć cenę, jako spółka nie mogę puszczać w obieg po zaniżonej, ale Rajmund - kolega z podstawówki prywatnie już tak, więc rzuca od czasu do czasu w giełdę po niskiej cenie, a spółka kolegi odkupuje tych co pękają; Rajmundowi się coś odpali, żeby sobie zarobił i tak się kręci... jak inaczej wytłumaczyć obroty po cenach niższych niż w wezwaniu? Przecież grasz na giełdzie, żeby zarobić i maksymalizować zysk...
  • Re: Idioci Autor: hfjdj [5.173.5.*]
    Typowe rozumowanie janusza.
    Chłopie, nikt by nie babrał się w to dla paru akcji. Zobacz jakie są obroty. Co im da te pare akcji?
  • Re: Idioci Autor: ~Geko [188.146.194.*]
    Oczywiście tu trzeba grubo robić 2 wezwanie albo darować sobie i wracać do Istambułu
  • Re: Idioci Autor: hfjdj [5.173.5.*]
    Niekoniecznie. Dzisiaj wygasa porozumienie funduszy. Jak widzisz nic nowego nie opublikowały to znaczy ze od jutra mogą sprzedawać.
    1. po co od razu z wyzwiskami? nie można zachować normalnego poziomu rozmowy?
    2. póki co obroty marne, a cena spadła do 3,4 - dlaczego? co będzie punktem wyjścia do kolejnych ruchów?
[x]
OTMUCHOW 0,83% 4,84 2025-10-29 11:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.