Drobni obronili wyjście z GPW. Uważali, że za tanio wezwanie. Jest tanio , ale brak kupna . Kupując kolejne pakiety mamy RN i wiedzę i wpływ na strategię . Dla mnie akcjonariat to mistrzowie w zadawaniu pytań na walnym. Potem do kąta i siedzą cicho. Co Pan im zaproponuje. Grupa Gdyńska ......nie mam zaufania
Zakładaj grupę Kolego i jazda z tematem ... bedziesz mogl wszystkim udowodnic i pokazac jak to sie robi ... najblizsze walne roczne może bedzie nalezalo do Ciebie ... (wesprzemy Cie o ile w ogole cos zrobisz)...
- łatwo sie ocenia ale juz cos konstruktywnego zrobic i dac sie ocenic to zupelnie inna sprawa ...
Odwagi Kolego ... nie poddawaj sie ... kupuj, zachęcaj i buduj "swój" krąg osób, do których będziesz miał zaufanie ...
Dnia 2021-12-03 o godz. 12:28 ~Sznur napisał(a): > Drobni obronili wyjście z GPW. ...
Bez wdawania się w ubliżania i zbędne jałowe dyskusje z nowym aktywistą pod pseudonimem "sznur". Akcjonariusze mniejszościowi są tu w tym samym celu co główny akcjonariusz Karbon, a zadawanie pytań jest to cywilizowana forma komunikacji tak samo jak pytania Karbonu i prezesa. Oczywistym jest, że akcjonariusz większościowy ma decydujący głos jednak czasami musi lub może uwzględnić głos mniejszościowych. Ja osobiście traktuje Fasing jako inwestycje długoterminową i będę zwiększał zaangażowanie w miarę wzrostu portfela i możliwości do czasu osiągnięcia założonej wyceny. Nie wiem na jakiej podstawie kolega"sznur" wyraża brak zaufania do akcjonariuszy z Gdyni? Może ma zaufanie do Karbonu. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;).