• Spolka w rozwoju Autor: ~Ja [94.10.202.*]
    Spolka z roku na rok sie rozwija. Splacili sporo zadluzenia,zmienili model biznesowy wiec jakas reakcja sie pojawila na gorsze wyniki ale tez chec wejscia na wyzsze poziomy. Wiem, dopuszczenie do obrotu serii H i G zwala kurs. Gdzie on bedzie za kilka lat? Tego nikt nie wie. Ale jesli zaczna wydawac produkcje o jakich ostatnio byla mowa to za kilka lat bedzie tu calkiem inna spiewka. Czekamy wiec na info o przyszlych produkcjach.Ja kupowalem jeszcze za czasow setanty, czesc sprzedalem po 22. Ale chyba zaczne kupowac powoli. Jestem tu i tam na dlugich dystansach. Sprinty mnie nie interesuja. Pozdrawiam i zycze zieleni w przyszlosci :)
  • Re: Spolka w rozwoju Autor: ~psik [84.10.10.*]
    Spółka w niedorozwoju raczej
  • Re: Spolka w rozwoju Autor: ~rek [37.47.144.*]
    zlapales papier po 5zl i teraz sobie wmawiasz i innym ze w rozwoju, a papier nie słucha twoich życzeń
    jaki tam rozwój? raczej pytanie czy nie upadną, nikt nie będzie chciał im dawać gier to się zwina, sam oml to za mało żeby na jednej gierce wyżywić 2 spółki
  • Re: Spolka w rozwoju Autor: ~Yolo [5.173.251.*]
    Mają ponad 20 tytułów. Jedne z najwyższych przychodów w branży. O czym Ty mówisz? Poczytaj dokładnie czym się spółka zajmuje i potem komentuj.
  • Re: Spolka w rozwoju Autor: ~Początkujący [31.60.66.*]
    Ty w ogóle nie masz pojęcia jak tworzy się biznesy, to nie jest przedwczesny wytrysk, dopiero teraz zaczyna się gra wstępna… Pogadamy za rok, dwa
  • Re: Spolka w rozwoju Autor: ~Ja [94.10.202.*]
    Radze zapoznac sie z historia innych spolek i pozniej pisac tak glupkowate komentarze. Poczytaj sobie chocby o CDProjekt. Zglaszanie upadlosci, CBŚ,CBA itp. Zgodze sie ze spolka byla przewartosciowana na starcie ale jest to wina spekuly, ktora wyciagnela tak kurs i ludzie dali sie nabrac. No ale to ty jestes odpowiedzialny za wlasny kapital a nie ktos kto pisze na tym forum.
  • Re: Spolka w rozwoju Autor: ~on12 [31.60.147.*]
    Takie pytanie ogólne na ile wyceniacie spółkę względem kursu??
  • Re: Spolka w rozwoju Autor: ~Yolo [5.173.248.*]
    W horyzoncie roku pewnie ze 12 zl
  • Re: Spolka w rozwoju Autor: ~On12 [5.173.22.*]
    Godziwa wycena ja skłaniam się bliżej 10-11 zł w horyzoncie roku a jak reszta ??
  • Re: Spolka w rozwoju Autor: ali___ [5.184.195.*]
    Minimum 14,5zł, ale jak będzie zobaczymy
  • Re: Spolka w rozwoju Autor: ~Ja [94.10.202.*]
    Troszke to jak wrozenie z fusow(ale mozna sie zabawic :)) bo wiele zalezy od przyszlych a jeszcze nieogloszynych projektow. Ale mysle ze 4-7zl koniec 2022. 4q 2023 to juz ok 15zl. Zobaczymy :)
  • Re: Spolka w rozwoju Autor: ~Rotfl [77.65.95.*]
    https://twitter.com/pzygadlo/status/1465405897484738561?s=21

Każdy może policzyć czy prezes mówi prawdę. W końcu tyle tu osób nadawało na wskaźniki, a tu wychodzi na to, że najważniejszy mają względem kapitalizacji lepszy niż CD Projekt :D

Ile to by było proporcjonalnie do Redów? 1 miliard kapitalizacji na All in!? 16-17zł za akcję?
  • Re: Spolka w rozwoju Autor: ~inv [83.23.163.*]
    w jakim rozwoju?
    przecież w 2022 nie maja na czym zarabiać, jakieś pseudo gierki , a nie gry…
    będzie zjazd w dół, niestety, wiszę na 14zl
[x]
AIGAMES -0,99% 0,80 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.