Żal mi Cię Johnny.... Nie będzie "50" przez co najmniej 5 lat. To śmieć, bez argumentów do wzrostów, bez konkretnej, komunikowanej wizji rozwoju firmy. No wtopa, niestety... Sprzedaj co masz, zapomnij o stratach, kup cokolwiek innego. Ogór kiszony zbyt dlugo przestaje smakować....
Niestety chyba to prawda. Za chwilę mamy 1 z przodu a miało być tak piękne. Skoro jest tak dobrze w spółce to prezes powinien już pakować pod korek w tych cenach :(
Naganiaj i strasz dalej. Ostatnio tu tyle trolli spadkowych nie widzialem na gx1. Jak sternik zanizy kurs, sie obkupi, przestawi wajche w gore i podbije ze 20% to zaczniecie naganiac na kupno.
to nie spadkowe trolle misiu tylko frustraci powieszeni na hakach tu nie ma trolli nikt nie chce spadkow grubas je wymusza i wszyscy zalamani, to durne forum to nie reddit i gry przeciw spadkom nikt nie zoroganizuje za ciency wszyscy w uszach tu
Musza sie trolle i sternik bardziej starac bo jakos w arkuszu zlecen sprzedazy do ceny 26zl niewiele akcji, np: https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/GX1
Nie musze mowic ze fala4 sie rozkreca i szykuja sie dodatkowe restrykcje.
Nie dajcie sie nabrac. Wlasnie ustawili na chwile i zdjeli zapore 2k akcji na sprzedaz z cena 2,40 abyscie im zaczeli oddawac akcje nizej. Jak nie zrzuty, trolle to jeszcze zapory. Sterowanie kursem full control aby wysoko ubrac i nisko odebrac. Powodzenia wytrwalym. Moze n/w uspokoi Wasze emocje jesli chodzi o 4fale: https://stooq.pl/komentarze/a/?t=07
Nie ma się czym podniecać. Nie moglem już czekać i sprzedałem za 55 tyś w kilku pakietach i poszedłem na mabion. To żadne sterowanie kursu i żaden ze mnie grubas :) ruchu tu prawie nie ma.
Nie ma co sie podniecac. To ze sternik na chwile przelaczyl wajche to tylko po to aby ubrac nowych i za chwile zwali kurs i ich wyleszczy. Obserwuj arkusze zlecen to bedziesz wiedzial o czym pisze. Potrzebne jest dobre espi i popytu a na to trzeba poczekac.
To ze 4fala sie rozkreca wszyscy wiedza ale nie wiadomo kiedy zacznie to procentowac (moze w styczniu sternik bedzie gral pod wyniki).
Mamy na pokladzie sternika i to on decyduje kiedy ubierac na gorce a kiedy wyleszczac w dolku.
Sternik juz sie na sterowal. Teraz do gry wejdzie spekulacji i ulica która szuka alternatywy dla balonów z głównego parkietu który jest przegrzany. Bedzie tu grane.