Dziś zakończyłem skupowanie :) liczę na minimum 50% zysku do końca kwietnia 2022 choć według mnie powinno być więcej. Nie wiem jak to możliwe, że kurs spuszczony został aż tak nisko ale ja skorzystałem. Prze ostatnie 2 lata na tej spółce i na Rainbow robiąc w sumie po 4 ruchy zarobiłem najwięcej z całego swojego portfela i liczę że ta passa zostanie podtrzymana. A co do fundamentów to napiszę tak (jestem z branży turystycznej) Ludzie którzy co roku jeździli za granicę po parę razy z biurami podróży już się nie nabiorą na Mazury i polskie morze gdzie byli drenowani finansowo przez ostatnie 2 lata i mieli wszędzie kolejki i nędzną pogodę. To jeszcze przeszło w te wakacje (strach przed zagranicą, nie wszyscy szczepieni itp) ale już w kolejne nie przejdzie. pozdrawiam zaglądających
Nie mam zamiaru się szczepić, a latałem z ent w 2020 r trzy razy na wczasy podczas wymyślonej pandemi i w tym roku już byłem 4 razy i jeszcze w grudniu lecimy. Patrząc na obłożenie wiecznie 100% to w 3Q zysk będzie jak w 2019 r. Będzie dokładnie jak piszesz ja również kupowałem pierwsze po 15 sprzedaż po 35, potem z 22-25 doszło do 42 a teraz również dobieram i spokojnie czekam pójdzie w górę na 100% i mam zamiar znów z samego ent mieć kilka razy wczasy za free w 2022 r.