• RB2 Autor: ~Nowy [5.184.199.*]
    Ciekawe ile się sprzeda sztuk i ile na tym zarobią?
  • Re: RB2 Autor: ~molmomas [109.196.50.*]
    właśnie wyczyścili słabiutkich psychicznie, myślę, że będą kokosy.
  • Re: RB2 Autor: ~AJ [194.49.105.*]
    mysle podobnie...i spodziewam sie komunikatu po 72h od rozpoczecia sprzedazy o zwrocie kosztow. Jak się pojawi to uratuje nam to tylki i kurs powinien dosc znaczaco odbic w bezpieczniejsze rejony.

Niewatpliwie byloby to takze przeslana ze wyniki za 4Q tez znaczaco powinny zostac poprawione rokujac dobrze na 1Q 2022. Potem jakis hit od Pieczy z tych pozytywnych niespodzianek i witamy się z 3,xx na zajaczka

to tylko moja opinia... nie rzucajcie sie dalej na akcje w promocji, przeciez nie warto :p
  • Re: RB2 Autor: ~Rb [93.34.89.*]
    fajnie by było tylko czy Qubic ma w zwyczaju komunikować zwroty?
  • Re: RB2 Autor: ~Sz [77.254.201.*]
    Jakby zwrot Rb2 nastąpił po 72h to będziesz miał kurs x2.
    Pozdrawiam
  • Re: RB2 Autor: ~AJ [194.49.105.*]
    14,99$ na otwarciu sprzedaży przy obecnym kursie dolara....moze urwać

i to przerzucanie z wora do wora i ladowanie garsciami od leszczyny "za piec dwunasta"...
    to nie wiem czy w dniu dzisiejszym jest smieszne czy przykre,,,

przy okazji mala anegdota: w pierwszej mojej pracy dostarczalismy rozwiazanie związane z tzw "bileterka" - kontrola i system sprzedazy. Obslugiwalismy jedną z imprez kwalifikowaną do najwyższej polki w tej konkretnej dyscyplinie sportu (nie wazne co dokladnie). Zdarzył nam się mały fakap, ktory udalo się szybko fixem ogarnąc, ale zaistniale zdrzenie przyczynilo sie do wplyniecia dosc sporej liczby reklamacji (ktore takze musielismy rozpatrywac w ramach umowy).
    Koleżanka obslugująca wówczas infolinię zarejestrowala taką sytuację:

dzwonił klient z reklamacją , podał nr transakcji / zamówienia i zapytany przez wspomnianą koleżankę celem weryfikacji o nazwisko słowami " Pańska godość?" zawołał do swojej żony "Kasia, tu pani pyta czy mamy jakąś godność, mamy?"

tak mi się przypomniało patrząc na dzisiejsze transakcje i myśląc o tych co oddaja poniżej 2,4
  • Re: RB2 Autor: ~paruwa [89.71.203.*]
    ich akce, ich strata, widzocznie potrzebowali pieniedzy
    ja tez nie rozumiem sprzedawania po tym kursie, szczegolnie przed oczekiwanym grudniem
    a i mozecie mi powiedziec, dlaczego Pieczyboban jeszcze nie zrobil skupu?
  • Re: RB2 Autor: ~Rb [93.34.89.*]
    zgodnie z uchwałą (nawet potwierdzoną w ostatnim raporcie) ma czas do 30.06
  • Re: RB2 Autor: ~Millutki [31.60.95.*]
    Może już dziś zebrał pierwsze 50 tysi po 2.10
  • Re: RB2 Autor: ~mieciu [94.172.177.*]
    raczej nie, on nie ogarnia giełdy. pewnie jakby robił skup to albo jedno duże zlecenie stałe, albo PKC w górę.
    i na ma co się nakręcać na skup bo to tylko 1mln
    1 mln na spolce z malym floatem to nie tak malo
    szczegolnie przy kapitalizacji 21 mln zl
    no i za skup bedzie odpowiedzialny dom maklerski, a nie on, chyba, ze mowisz o tym, ze sam dokupil
[x]
QUBICGMS -0,42% 1,18 2025-10-27 14:37:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.