Moja ostatnia interpretacja raporciny wywołała wielkie poruszenie na forum. Wynik w nawiasie okazał się być niestety stratą, ale przecież strata za 1 Q minus strata za 2 Q powinna dać zysk... Nieważne.
Jako że przeżywam renesans w swym autorozwoju, wpadłem na kolejny pomysł. Zapiszmy się wszyscy na przyspieszony kurs obsługi spłuczki i deski. Nowe umiejętności pozwolą nam lepiej rozumieć zasady inwestowania.
Dnia 2021-11-23 o godz. 12:13 ~Oko napisał(a): > Moja ostatnia interpretacja raporciny wywołała wielkie poruszenie na forum. Wynik w nawiasie okazał się być niestety stratą, ale przecież strata za 1 Q minus strata za 2 Q powinna dać zysk... Nieważne. > > Jako że przeżywam renesans w swym autorozwoju, wpadłem na kolejny pomysł. Zapiszmy się wszyscy na przyspieszony kurs obsługi spłuczki i deski. Nowe umiejętności pozwolą nam lepiej rozumieć zasady inwestowania.
To coś jak eksternistyczne liceum, tylko z egzaminem praktycznym. Trzeba uważać, żeby nie nawalić ... obok dziury, bo nie zaliczą.
Dnia 2021-11-23 o godz. 16:35 ~Oko napisał(a): > powinien zakończyć sie pozytywnym wynikiem.
OK, ale co będzie, gdy ktoś obleje na przykład egzamin z teorii? Czy to przekreśla cały trud włożony w kurs? Poza tym, należy zapytać stolcgeneralissmusa czy sfinansuje nasze kursy?