• Zaczyna być groźnie. Autor: prof_wiatr [185.128.23.*]
    To przestaje być śmieszne, wycena PLN?USD, zrobi w wielu żebraków.
    Ostrzegam.
  • Re: Zaczyna być groźnie. Autor: ~Kolo [188.146.240.*]
    Ale ty du...rny.
  • Re: Zaczyna być groźnie. Autor: maskopatol [94.254.164.*]
    Straszenie spadkami:)
    Ktoś jeszcze ma wątpliwości jakie jest zadanie tego jegomościa na forum?
  • Re: Zaczyna być groźnie. Autor: ~Andrzej [37.225.52.*]
    Maskopatol pseudo profesorek sprzedał akcję to teraz chce dokupić jak najtaniej więc będzie pisał Nawet głupoty żeby osiągnąć cel
    To jak te 370 zł na Budimexie
  • Re: Zaczyna być groźnie. Autor: maskopatol [94.254.164.*]
    Ja to wiem, Ty to wiesz, ale chciałbym, żeby wszyscy sobie z tego zdawali sprawę.
  • Re: Zaczyna być groźnie. Autor: prof_wiatr [185.128.23.*]
    Dnia 2021-11-22 o godz. 12:45 maskopatol napisał(a):
    > Ja to wiem, Ty to wiesz, ale chciałbym, żeby wszyscy sobie z tego zdawali sprawę.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kim jesteście........
    Większość normalnych wie...

• Re: Zaczyna być groźnie. Autor: ~Akcjonariusze [31.61.189.*]
    Prof troll
  • Re: Zaczyna być groźnie. Autor: ~Potwierdzam [31.61.189.*]
    Po co to to.to cos tu siedzi i smierdzi dramatem i sie nazywa jakims.profesorem
  • Re: dywidenda , ZAROBIONA... Autor: prof_wiatr [185.128.23.*]
    Bo lubię drzeć łacha z takich gołąbków.
    Ja swoje robię, a większość nie wie o co chodzi.
    PS. A WY DALEJ CZEKAJCIE NA TE SWOJE 0,2$,,, PYSZNE.
  • Re: dywidenda , ZAROBIONA... Autor: maskopatol [94.254.164.*]
    ".Ja swoje robię, "
    Przypominam :)
    Kółko według prof i z tego kółka 10k w kieszeni (o paru drobnostkach zapomniał)
    10k akcji kupione po 20zł, sprzedane po 25zł, po czym odkupione po 24. Tylko jakby o podatku ktoś zapomniał:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.66.149.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • @maskopatol Autor: fif_111 [165.225.207.*]
    Dnia 2021-11-22 o godz. 15:22 maskopatol napisał(a):
    > ".Ja swoje robię, "
    > > Przypominam :)
    > > Kółko według prof i z tego kółka 10k w kieszeni (o paru drobnostkach zapomniał)
    > > 10k akcji kupione po 20zł, sprzedane po 25zł, po czym odkupione po 24. Tylko jakby o podatku ktoś zapomniał:)

GIBON CYPRYJSKI - najcwańszy wśród małpowatych, zwany również "małpim profesorem", jego charakterystyczną cechą jest sypanie akcjami przy czym jest w stanie uniknąć opodatkowania.

*źródło - inwestpedia.com
  • Re: @maskopatol Autor: maskopatol [94.254.164.*]
    I jeszcze ten pierwszy post w wątku. Taki dramatyczny. Tylko, że Asbis wypłaca dywidendę w dolarach. Jeśli złoty będzie leciał (oby nie) to dywidenda w dolarach będzie dodatkowa forma ratowania oszczędności.
  • Re: @maskopatol Autor: fif_111 [165.225.207.*]
    Dnia 2021-11-22 o godz. 15:47 maskopatol napisał(a):
    > I jeszcze ten pierwszy post w wątku. Taki dramatyczny. Tylko, że Asbis wypłaca dywidendę w dolarach. Jeśli złoty będzie leciał (oby nie) to dywidenda w dolarach będzie dodatkowa forma ratowania oszczędności.

Trudno o bardziej niemądry tytuł postu w obecnej makro sytuacji - masz ekspozycję na $ poprzez dywidendę!
    Taka swoista dywersyfikacja, bo gdy walą się wschodzące rynki dywidenda to rekompensuje, a jak rosną rynki wschodzące a spada $, to cena akcji powinna rosnąć.
    Widać, że ten gość niewiele rozumie.

• Re: @maskopatol Autor: prof_wiatr [185.128.23.*]
    Dnia 2021-11-22 o godz. 15:47 maskopatol napisał(a):
    > I jeszcze ten pierwszy post w wątku. Taki dramatyczny. Tylko, że Asbis wypłaca dywidendę w dolarach. Jeśli złoty będzie leciał (oby nie) to dywidenda w dolarach będzie dodatkowa forma ratowania oszczędności.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    RATUJ, RATUJ, "DULARY,"... BO NIC INNEGO NIE POTRAFISZ ROBIĆ.
    Pewnie myślenie, taż jest trudne....

• Re: @maskopatol Autor: maskopatol [46.215.28.*]
    "RATUJ, RATUJ, "DULARY,"... BO NIC INNEGO NIE POTRAFISZ ROBIĆ.Pewnie myślenie, taż jest trudne...."
    Czy to wymaga komentarza?
    :)
  • Re: @maskopatol Autor: ~Andrzej [37.225.52.*]
    Pseudo profesorek wścieka się nigdzie nie może zarobić na dodatek odkryli jego prawdziwe oblicze
    Najśmieszniejsze jest to ,że na Budimexie pisał,że kółka za złotówkę lub dwa go nie interesujący bo to za to obek na waciki tymczasem tutaj kręci kółka poniżej złotówki
    Hipokryzja pełną parą
[x]
ASBIS 0,20% 49,50 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.