• Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: ida2010 [83.6.64.*]
    Ludzie w ciągu 2 sesji stracili majątek. Być może, że bedą sprawy sądowe. Emisja po 9,5 zł ponoć na marketing - przyznam, że nie widziałem marketingu z tych pieniedzy. A prezes siedzi cicho jak „myszpod miotłą”. Prezesie ODWAGI. Prosimy o komentarz.
  • Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: ~BKD [78.9.24.*]
    A co ma Prezes do tego, ze straciłas kase na giełdzie? Inwestowanie zwłaszcza na NC wiąże się ze sporym ryzykiem, tego powinnas być świadoma. Sprawy sądowe- niezły odlot.;-)))))))
  • Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: ida2010 [83.6.64.*]
    Po co była emisja po 9,5 ponoć na marketing MMS, widziałeś „ten” marketin? A znajomi objęli akcje w korzystnej cenie. Jak to należy nazwać?
  • Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: wojtek86 [89.64.47.*]
    Teraz to się nazywa "znajomi objęli akcje w korzystnej cenie" .. a jak obejmowali przy kursie wyższym niż 9,5 to się nazywało "dymanie akcjonariuszy, skandal, znajomi objęli akcje po zaniżonej cenie" :-)

zastanów się czy giełda jest dla Ciebie ... i mówię to z troski a nie złośliwie. Poważnie.
    To, że straciłaś trochę pieniędzy nie oznacza, że świat się zawalił :-)
  • Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: ~arti [213.134.166.*]
    dobrze by było żeby powiedział ile z ostatniej emisji poszło na marketing i yutuberów przed premierą gry
    jeżeli zostaliśmy wprowadzeni w błąd to trzeba podjąć kroki prawne i rozliczyć pana prezesa
    zgadzam się z opinią

mogli nie robić emisji wszyscy by wiedzieli że marketingu nie będzie i automatycznie sprzedaż będzie niższa
    rozumiem że to NC ale odpowiedzialność też tu obowiązuje
  • Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: ida2010 [83.6.64.*]
    Dobry adwokat udowodni prezesowi, że podejrzewał, że debiut będzie słaby ( Chociaż oficjalnie wpsominali o 500 000 sprzedanych egzemplarzy, a emisja za 3 mln była po to, żeby przetrwać (wypłacać sobie pensje) do następnej premiery. Przecież mogli pożyczyć pieniądze od PLW - marketing?- a po udanej premierze oddać. Prezesie czekamy na wyjaśnienia. PS. Chyba najgorsza premiera ze stajni spółek PLW?
  • Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: ~arti [213.134.166.*]
    to co pozew zbiorowy będzie łatwiej
    mówię poważnie w poniedziałek rozmawiam z adwokatem i zadzwonię do knf
  • Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: ~Gitmen [31.0.78.*]
    Wydanie pieniędzy na marketing tego bubla to przepalanie pieniędzy.
  • Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: ~Wujek_Dobra_Rada [80.111.34.*]
    Moze Prezes powinien kopac rowy lub stawiac plot na granicy ?

Niech zacznie cos robic pozytecznego dla spoleczenstwa.
  • Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: ~xxx [95.40.186.*]
    Śmieszni jesteście, tydzień temu jaraliście jak to gierkę pokazali w TVN Turbo.
    Teraz ojej, ojej.
    Jest taka spółka z innej branży Pure, sprzedałem w takiej panice na takim minusie za 20zł, przeszli na GPW i byli po 110zł.
    Teraz zostałem.
  • Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: ida2010 [83.6.67.*]
    Spadek kursu z 22 zł na 4 zł. šwiadczy o wielkiej nieumiéjetnoŚwi Pana Prezesa. Nie nadaje się Pan, przy wsparciu Playway na kierowanie społkà.Tak slaby debiut. Powinien Pan zmienić zawód - nie ma Pan wyczucia rynku. Myślę, że najbliższe WZA oceni Pana. PS. Cena emisyjna niższa o połowę.. Tutaj wszyscy majà straty oprócz Pana - akcje po 10 groszy. Kto ustalił cenę emisyjnà na takim poziomie. Poiwinno być 10 groszy. PS. Wiem, že mam Pan mokro w …. Pozdrawiam! Proponuję przekwalifikowaç się , z takà brodà byłby Pan “dobrym” fryzjerem!!!
  • Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: erydan [91.216.213.*]
    No zaczęła się nagonka. Pewnie wy to same rekiny biznesu.

• Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: erydan [91.216.213.*]
    Następna gra będzie sukcesem i co wtedy powiecie.
  • Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: ~P2c [78.8.200.*]
    Misiu, tu nie ma wiecie, rozumiecie.

Ludzi e słusznie sfrustrowani wynikami a raczej ich brakiem.
    Fakt jest taki, że zostały podjęte duże zobowiązania finansowe przez zarząd na konkretny cel: meterikng MMS. I nikt tego nie widział, podobnie jak pożyczonej kasy ....

Śmierdzi temat na odległość no i co najgorsze - jakie perspektywy dla P2C ?
    Jeśli się nic poważnie pozytywnego nie wydarzy, to możemy zejść z ceną za akcję z PLN na PGR (POLISZ GROSZY).
    Dzięki komu ? 1. Zarządowi który zatroszczył się chyba o wszystko oprócz marketingu na którą wziął kasę. 2. Osobnikom / naganiaczom ja forum, którzy używając kuli, zaklinali rzeczywistość i wyzywali wszystkich tych, którzy mieli już wtedy wątpliwości co do uczciwości działań zarządzających firmą .... Tą firmą.
    J
  • Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: ~xxx [46.76.228.*]
    Nie wiem jak można być Prezesem i nie śledzić kursu. To po co Prezesowi giełda.
    Każdy kto się interesuje firmą, nawet jako obserwator, śledzi kurs, a co dopiero Prezes.

• Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: ~Kosiarz [31.178.129.*]
    Prezes niech sie na developerce skupi, grach, pomyslach. Od czego jest grupa akcjonariuszy? Oni sledza kurs codziennie, wiec dajcie czlowiekowi spokoj. Jak akcjonariusze beda mieli przekonanie to i kursowi sie polepszy.

Prezes do roboty! -;)
  • Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: janpower [79.185.223.*]
    Ten Prezes nie nadaje się do prowadzenie takiej firmy, ja miałbym obawy, aby dać mu kiosk do zarządzania, bo obawiałbym się dużych strat.
  • Re: Prezes powinien podać się do dymisjii Autor: ~Kosiarz [31.178.129.*]
    Do decyzji walnego
[x]
P2CHILL -1,92% 4,08 2025-10-14 12:01:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.