Spokojnie zaraz znowu będzie
Rok temu Asbis był po 7 zł teraz 24-25 zł więc po co miałem kisić przez rok kasę i liczyć ile straciłem na Budimexie Na innych spółkach np.Alior mam od stycznia 300 % a tutaj od stycznia spadek o 40 procent Wnioski nasuwają się same... Tutaj się ucieka a nie wchodzi szczególnie po zapowiedziach pseudo profesorka,że w październiku będzie 370 zł l!!Facet odleciał w przestworza.
Dnia 2021-12-16 o godz. 06:38 ~In napisał(a): > Całkiem możliwe, ale unieważnienie czasami lepsze niż strata na danej robocie ...czy nikt tego nie przemyślał?
Podstawowy błąd jaki popełniasz, to dyskutowanie ze spekulantem, co fundamentach ma przeciętne pojęcie ujmując to delikatnie. To jest bez sensu.... inne warunki wejścia i inne wyjścia to tak jakby ślepy z głuchym gadał. BDX jak go znam taki był zawsze, tutaj lubi bujać, a to raj dla handlarzy, ale też spółka mocna sama w sobie i fajny model feroviala, co zyski płaci sobie dywidendą....stad i longterm tu siedzi.
Ignor i tyle, a i jeszcze forum raczę z dystansem dla rozrywki i nie tak często....bo się wkręcisz :)
Unieważnienie wyboru oferty to jeszcze nie odrzucenie. Zamawiający jest uprawniony do samodzielnego unieważnienia decyzji o wyborze oferty najkorzystniejszej, nawet jeśli taki obowiązek nie wynika z wyroku Krajowej Izby Odwoławczej albo sądu powszechnego, a termin na skorzystanie ze środków ochrony prawnej upłynął, jeśli dostrzeże, że dokonał wyboru oferty z naruszeniem prawa zamówień publicznych. Także wcale nie jest powiedziane, że Budimex nie otrzyma tej oferty w przetargu.
Pisałem to wiele razy i zgadzam się z Wami ... fundamenta ..... jak opoka na skale a nie na piasku (chociaż piasek też skała ) Tu są jakieś dziwne rozgrywki ... zamówienia na pakiety , wezwanie ??? ....