• Poproszę po 7 zł Autor: ~Zadowolony [37.47.114.*]
    Hej
    To co sprzedajecie po 7 zł?
    Myślałem że kupie przed 12:00 hmm
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~Mj [83.9.171.*]
    A ile synku chcesz kupić? Pińćset akcji? Czy może tysiąc?
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: kier007 [5.173.156.*]
    zaraz po 8 nie kupisz , po 10 będzie za drogo , po 14 jeszcze poczekasz jak spadnie , po 16 może czas brać , po 20 ale jada.. itd
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~Zadowolony [89.64.36.*]
    Słabo mi to idzie tylko 500 sztuk kupiłem i już prawie 8 zł ehh
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~George [31.0.53.*]
    A, ja poproszę po 27. Kupiłem po tyle 60kloc..do tylu. Tylko się pochlastac :(. No, ale cóż teraz czekać, wóz, albo przewóz. Ale już straciłem nadzieję. Myślałem że przy tych wzrostach cowidowych coś się ruszy. Rusza się ale w dół .
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~Zadowolony [89.64.36.*]
    Nie zazdroszczę.... Też bym chyba czekał na cud
    Można zawsze uśrednić ale chyba to nie jest dobre wyjście. 3 maj się
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~Mars [5.173.145.*]
    Ja też mam tłusty minus. Nawet jeszcze bardziej tłusty. Ale teraz ten minus mam wirtualny, natomiast jakbym teraz sprzedał, a za 3 miesiące byłoby 30zł+ to dopiero bym się zachlastał. Nie sprzedałem po 25 z pikiem na 29 to nie oddam po 9, nie oddam po 8 i nie oddam po 7.

Pisałem już gdzieś jak ja widzę uśrednianie. Tym się różni kupowanie gdy krew się leje od łapania spadających noży, że ważne jest czy daną spółkę kupiłbyś za obecną wycenę gdybyś jej wcześniej nie miał? Jak Aquatech leciał na łeb to za żadne skarby nie można było tego dotykać, jak Blirt leci to patrząc na obecną wycenę to gdybym nie miał akcji to kupowałbym. I dlatego ja uśredniam. Oczywiście nie wiem gdzie jest dno, ale może już blisko :)

Niestety uśredniam bardzo delikatnie, bo przez nowy ład mam ogromne koszty na koniec roku więc nie mogę kupić tyle ile bym chciał. Ale i wczoraj i dzisiaj po 250szt. dokupione.

Zieloności i ... cierpliwości
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~anonim123 [83.28.215.*]
    Dopoki nie bedziemy oddawac po tej cenie to ten co doluje kurs nie bedzie mial z czego odebrac. Wczoraj w czasie dogrywki widzialem jak majac 20K sprawdzal na ile moze zwalic kurs. Wlasnie mu sie chyba maszynka dolujaca zaciela bo ktos mu odebral 2K akcji powyzej 7,6. Zobaczymy, przeczekamy.
    Ja od prawie roku nic nie oddałem
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~Mj [83.9.169.*]
    Masz bujną wyobraźnię. Wierzysz w to, co widzisz. W tej sytuacji lepiej nie oglądaj tzw. "Wiadomości" w TVPiS1.
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~Adi [37.109.33.*]
    Co tak słabo? Nie masz czegoś do sprzedania? Auto, żona, obligacje? Cokolwiek, przecież jest tanio...
    Jest bardzo tanio. Ale dlatego śpię spokojnie bo gram odpowiednim kapitałem.
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~as [213.134.160.*]
    Przy 20 też niektórzy mówili że tanio.
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~Mars [213.134.173.*]
    Każdy podejmuje własne decyzje.
    Strategia jest bardzo prosta. Wystarczy sprzedac ok.100 stacji aby zejsc na poziom 7,5 a potem czekac na tych co musza sprzedac i ktorzy wystawiaja zlecenia sprzedazy ponizej 7,9. Wystarczy wiec zbierac akcje wystawiane na sprzedaz miedzy 7,5-7,8. Jesli zbiora duzo akcji moga sie pokusic aby zejsc jeszcze nizej przewalajac akcje z wora do wora. Nie dajmy im tanio odkupic akcji. Tu jest maly FF i widac ze nie ma popytu (brak popytu tez na gx1 i bmx) ale to nie znaczy ze moga wyleszczac zanizajac kurs.
    Np. teraz obnizyl kurs do 7,5 i wstawil na sprzedaz 50 akcji po 7,76 i czeka az ktos niecierpliwy ustawi sprzedaz ponizej 7,76
    A o 10:47 zbito kurs jedna akcją ... to jest cyrk na kółkach
    Nie jęcz. Dokup, przecież jest bardzo tanio.
    Proponuję byś zajął się swoim życiem. Domyślam się, że musi być ono niesamowicie nudne skoro siedzisz na forum spółki, której akcji nie masz, mieć nie zamierzasz i jeszcze zaglądasz innym w portfel. Ale cóż, tak bywa, współczuję Ci.
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~Gepeto [37.47.148.*]
    Spokojnie ktoś tu cały czas testuje naszą wytrzymałość. Może zjechać nawet do 5,5 a potem będzie jazda na 10 i to bardzo szybko
    Niech zjeżdża, aktualny poziom kursu + perspektywy spółki powodują, że nie sprzedam ani jednej sztuki, czy to za 7.5 czy za 5.5.
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~Zdziwiony [95.155.115.*]
    Mars, a gdzie się podziała koleżanka z Wenus i kolega Kuba?
    Mnie pytasz?
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~stary_wielbiciel [89.151.33.*]
    zaglądam tu i jestem w pewnym sensie z Wami od połowy 2020, zacząłem nieśmiało po 6,7,8 PLN, sprzedawałem dużo wyżej ale nie tak wysoko jak mogłem :) co się później okazało. Potem oswoiłem się ze spółką na tyle, że zacząłem kupować około IVQ20 i tak do dziś :) kupuję, kupuję i kupuję, ostatnio nawet śmieszy mnie ta gra z "animatorem - zaniżaczem" bo zacząłem dla przekory podciągać kurs tak aby mu utrudnić życie i kupować będę, bo trzeba nie ogarniać aby nie ogarnąć jak ta spółka ogarnia :)
    Ja tez zaczynam usredniac. Wazne aby slabe rece nie oddawaly ponizej 8. Dwa dni temu na dogrywkach widzialem jak majac 20K akcji sprawdzal ile potrzeba aby wyczysci caly arkusz kupna. W sumie arkusze mozna sprawdzic nie straszac na dogrywkach ale widze ze czesto na dogrywkach wrzucaja pkc aby zacheci do kupowania lub wystraszyc.
    Urzekła mnie twoja historia. Jesteśmy z tobą. Nie martw się, wszystko będzie dobrze. Musisz tylko definitywnie skończyć z hazardem
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~Mars [213.134.173.*]
    Hahahahahhahahahahhaha przepraszam, ale Ty komuś polecasz z czymś skończyć? Ty, który siedzisz i wypisujesz na forum spółki, której akcji nie masz, nie zamierzasz kupić, śmieć, gniot itp.? To ociera się o chorobę psychiczną, ale to ktoś inny ma z czymś skończyć ... ubawiłeś mnie na samą noc :D
    Mars nie denerwuj się tak, zwłaszcza jak coś ponoć ciebie nie dotyczy
    Smieszne ze troll ktory nie kupil zadnej akcji nazywa kupowanie hazardem przecenionych 50% akcii, ktore zarzad ostatnio kupowal na gpw po 10zl dla ratowania kursu. Taa aby ktos inny mogl wyleszczyc ulice. A moze kupuje aby zarobic?
    Po pierwsze jestem akcjonariuszem. Po drugie pisałem tu rok wcześniej i przez cały rok trafnie przewidywałem ruch ceny. Po trzecie Mars słabo wychodzi ci to nadawanie z różnych nicków . Za robotę się prezes weź.
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~Mars [5.173.98.*]
    Codziennie mnie rozśmieszasz.

A teraz na poważnie. Nie napisałem nigdy na bankierze posta z innym nickiem niż Mars. Oskarżasz mnie o to to pokaż dowód, jeśli go nie masz to przeproś.
    Nigdy na bankierze nie napisałem że cię o coś oskarżam. Zawsze piszę o faktach. Oskarżasz mnie że cię oskarżam? Pokaż dowód, a jeśli go nie masz to przeproś.
    "Po trzecie Mars słabo wychodzi ci to nadawanie z różnych nicków ." - udowodnij to albo przeproś.
    Oczywiste fakty nie wymagają udowadniania.
    Hehe, troszkę się sfrajerzyłeś.
    Ja? A kto siedzi na tłustej stracie i ją dokarmia?
    O proszę, jaka szybka zmiana tematu, bo poprzedni nie wypalił. Znowu zaglądasz innym do portfela?
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~stary_wielbiciel [89.151.33.*]
    umówmy się, że tu wpadniesz za rok, co? :) tylko się dobrze przygotuj bo do tego będziesz potrzebować dużo odwagi: po pierwsze aby się ujawnić, po drugie aby przyznać, że jednak stało się odwrotnie, a po trzecie, że chyba jednak nie ogarniasz :) to są trzy różne poziomy także uwaga :) łatwo nie będzie. tylko nie licz ile byś miał gdyby coś tam zmienił w przeszłości, bo ci odwagi nie starczy na nic więcej, nawet na lustro
  • Re: Poproszę po 7 zł Autor: ~Zadowolony [37.47.80.*]
    Dziękuję za akcję po 7 zł
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.