Tutaj nie będzie żadnego potencjału i nadziei. Głupi prezes głupim nowym pogania. Zrujnowali spółkę i roztrwonili kasę i już takich głupich naiwniaków nie znajdą, co im kasę dają, żeby znów roztrwonili! Oni nie rozwijało biznesu, tylko jak Mali chłopcy samochodzik budowali. Kompletny brak profesjonalizmy, że też rada nadzorcza na to pozwoli, ale w radzie też niekompetentni ludzie. Dramatyczniw słabi ludzie nie potrafiący robić biznesu. Trzeba ich rozliczyć, że ludzi nabrali i ich pieniadze roztrwonili!
Marzyciele , na wczasy sie nadają bimbać, spać do południa, pogadać, na youtubika coś nagrać i tyle ale nie do biznesu. Myśleli chłopcy, że jak na NC wejdą i polecą dwa razy samolotem to się samo wydarzy jak w bajce cudownie, szybko rynek właściwie wycenił "moje i tylko moje" albo dopiero wyceni, z wielką tragedią dla tych co zostali zrobieni w balona na początku. Wycena z debiutu, to jest wałek dekady. Trzeba mieć głowę otwartą a nie zakuty łeb. Ile kosztuje linia produkcyjna, know-how producenta, siećdystrybucji i miliard innych aspektów o których nigdy niebędąmiećpojęcia. Będą czekać to im producent skuterów z Azji wjedzie ze swoim tri i pozamiata te myślenie kalafiorowe " Moje"