• Image Games Autor: ~xYZ [83.23.246.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=o0VfmbDHhKg
    1h 38 min

I jak wrażenia po prezentacji Image Games?

W mojej ocenie największy minus to oczywiście czas, ale to już kwestia cierpliwości ( swoja drogą wolę, żeby to dłużej trwało niż wypuszczać niedopracowany gniot )

Plusy: mega mocny i doświadczony zespół
  • Re: Image Games Autor: ~Tom23 [79.255.63.*]
    Fatalna prezentacja. Trzy osoby które nie potrafią prezentować. Szczególnie pierwszy Pan ma chyba jakieś problemy z nerwami. Sam koncept wyglada ciekawie. Czyli za 1,5 roku premiera.
  • Re: Image Games Autor: ~xyz [83.23.246.*]
    Fatalna pod kątem techicznym tj. dzwieku była cala konferencja Movie Games

Co do erudycji osób prezentujących stricte Image Games- Dla mnie nie ma problemu to czy mówili lakonicznie, wolno, ładnie, brzydko itd. Najistotniejsze, że są to osoby posiadajace w mojej ocenie wlasciwe kompetencje i dosiwadczenie do robienia gier, nie piękne mówienie jest ich pracą, ale jasne...

• Re: Image Games Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    Nie znasz Gnypa? On ma ADHD
  • Re: Image Games Autor: ~Tom23 [80.151.80.*]
    Ma naprawde? Jak tak, to przepraszam za komentarz.
  • Re: Image Games Autor: ~żuk [31.61.181.*]
    Nie zapominajmy o JP Games, może wkrótce będzie też jakaś prezentacja?
  • Re: Image Games Autor: ~Rado [176.115.86.*]
    Nie ma co przepraszać, ale fakt faktem, że przez to nie nadaje się do wywiadów i konferencji. Rozwalił mnie ten gosc z platige co omawiał image games na końcu, cały czas mu się bekac chciało xd
  • Re: Image Games Autor: ~Tom23 [80.151.80.*]
    Prawda :) Wspomnieli o miedzynarodowym inwestorze finansowym. To troche brzmi dla mnie tak, ze niekoniecznie beda wchodzic na gielde? Jak wy to rozumiecie?
  • Re: Image Games Autor: ~re [78.8.6.*]
    Z reguły jest tak, że Inwestor jak większość, wolałby miec latwiejszą drogę do spieniężenia udziałów. Zrezstą pojedyncza wypowiedzia nie ma co sobie zaprzatac glowy na ponad 2 lata przed premierą. Chociaz wypada podkreslic, ze kontekst innych wypowiedzi wskazywalby, ze upublicznienei bedzie naturlną drogą.

Ciekawi mnie natomiast pomysl na fabułę w 3 odsłonach. To spore wyzwanie, zwazywszy na izometryczny format produkcji.
  • Re: Image Games Autor: ~Qwerty [31.61.163.*]
    Jeśli roboczy tytuł to rookie, czyli pierwszy etap rozwoju- do zostania szefem mafii- klanu. Druga cześć wojna różnych klanów o wpływy. A trzecia może jakaś scheda lub poziom wojny o wpływy globalne - coś wymyślą :)
  • Re: Image Games Autor: ~re [78.8.6.*]
    Podobnie to sobie wyobrażam. Ciekawość moja wynika też z pewnego złamania dotychczasowego paradygmatu. Często w produkcjach historia bohatera była opowiedziana od A do Z, zamknięta w jednej odsłonie, z całym zakresem zwrotów akcji, moralnych dylematów, bohaterów przewijających się obok, była ta liniowość fabuły. Tutaj w tym wydaniu izometrycznym rozumiem, że będą chcieli pogodzić kilka elementów. No zobaczymy z biegiem czasu więcej informacji. Faktycznie dużym atutem wydaje się zespół ludzi.
    Mam nadzieje, że nie upublicznią. Wolałbym uniknąć kupowania akcji nowej spółki. Wole PLI jako spółkę matkę.
    A gdzie komentarz FanPLI?
  • Re: Image Games Autor: ~RTY [5.173.128.*]
    Macie jakieś nowe informacje o Image Games? Jaki status projektu?
  • Re: Image Games Autor: ~Xyz [5.173.248.*]
    Najlepiej odpal sobie ostatnie inwestor summit Movie Games

Aktualnie rozpoczynają się prace nad grą tj. Z fazy koncepcyjnej zaczyna się faza produkcji.
    Premiera gry koniec 2023 r

Zespół tworzący bardzo silny
  • Re: Image Games Autor: ~fanpli [198.41.242.*]
    szykuje się kolejna runda finansowania image games
    która to powinna znowu podnieść kapitalizację
  • Re: Image Games Autor: ~GGT [89.70.58.*]
    Wiemy przy jakiej wycenie następne runda? I przy jakiej była 1 emisja?
  • Re: Image Games Autor: bialoczerwony1972 [31.0.67.*]
    Szykujcie pytania...
    https://youtu.be/5WkkJDqFFXA
  • Re: Image Games Autor: ~Xyz [5.173.250.*]
    Cos w końcu zaczyna się dziać
  • Re: Image Games Autor: ~zjablik [198.41.242.*]
    poprzednia emisja po 22,5 x 44 445 akcji, czyli 1 mln
    ta runda trochę po wyższej cenie i trochę większa - dowiesz się szczegółów po zamknięciu.
    Jak jesteś zainteresowany wejściem musisz dotrzeć do prezesa IG i się może dowiesz :)
[x]
PLATIGE -0,23% 8,50 2025-12-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.