https://www.youtube.com/watch?v=o0VfmbDHhKg 1h 38 min
I jak wrażenia po prezentacji Image Games?
W mojej ocenie największy minus to oczywiście czas, ale to już kwestia cierpliwości ( swoja drogą wolę, żeby to dłużej trwało niż wypuszczać niedopracowany gniot )
Fatalna prezentacja. Trzy osoby które nie potrafią prezentować. Szczególnie pierwszy Pan ma chyba jakieś problemy z nerwami. Sam koncept wyglada ciekawie. Czyli za 1,5 roku premiera.
Fatalna pod kątem techicznym tj. dzwieku była cala konferencja Movie Games
Co do erudycji osób prezentujących stricte Image Games- Dla mnie nie ma problemu to czy mówili lakonicznie, wolno, ładnie, brzydko itd. Najistotniejsze, że są to osoby posiadajace w mojej ocenie wlasciwe kompetencje i dosiwadczenie do robienia gier, nie piękne mówienie jest ich pracą, ale jasne...
Nie ma co przepraszać, ale fakt faktem, że przez to nie nadaje się do wywiadów i konferencji. Rozwalił mnie ten gosc z platige co omawiał image games na końcu, cały czas mu się bekac chciało xd
Prawda :) Wspomnieli o miedzynarodowym inwestorze finansowym. To troche brzmi dla mnie tak, ze niekoniecznie beda wchodzic na gielde? Jak wy to rozumiecie?
Z reguły jest tak, że Inwestor jak większość, wolałby miec latwiejszą drogę do spieniężenia udziałów. Zrezstą pojedyncza wypowiedzia nie ma co sobie zaprzatac glowy na ponad 2 lata przed premierą. Chociaz wypada podkreslic, ze kontekst innych wypowiedzi wskazywalby, ze upublicznienei bedzie naturlną drogą.
Ciekawi mnie natomiast pomysl na fabułę w 3 odsłonach. To spore wyzwanie, zwazywszy na izometryczny format produkcji.
Jeśli roboczy tytuł to rookie, czyli pierwszy etap rozwoju- do zostania szefem mafii- klanu. Druga cześć wojna różnych klanów o wpływy. A trzecia może jakaś scheda lub poziom wojny o wpływy globalne - coś wymyślą :)
Podobnie to sobie wyobrażam. Ciekawość moja wynika też z pewnego złamania dotychczasowego paradygmatu. Często w produkcjach historia bohatera była opowiedziana od A do Z, zamknięta w jednej odsłonie, z całym zakresem zwrotów akcji, moralnych dylematów, bohaterów przewijających się obok, była ta liniowość fabuły. Tutaj w tym wydaniu izometrycznym rozumiem, że będą chcieli pogodzić kilka elementów. No zobaczymy z biegiem czasu więcej informacji. Faktycznie dużym atutem wydaje się zespół ludzi.
poprzednia emisja po 22,5 x 44 445 akcji, czyli 1 mln ta runda trochę po wyższej cenie i trochę większa - dowiesz się szczegółów po zamknięciu. Jak jesteś zainteresowany wejściem musisz dotrzeć do prezesa IG i się może dowiesz :)