Niedoceniasz grubego. To bylo jedynie wyjscie do filharmonii. Nie wiem co bedzie dalej. Ale wiem co zrobie i kiedy.
I zeby ktos nie pisal ze sieje panike. Jak wchodzicie do lokalu to wypada dowiedziec sie jaki jest dresscode. A wy raz za razem ubieracie klapki kubota wchodzac na rysy.
Tak naprawdę ta panika wynikła z niczego. Ludzie z WL dostana maila ze jest premiera dopiero w środę. Oglądałem dzisiaj 3 streamy i we wszystkich 3 mówili że gra jest fajna i super się gra. Narzekali tylko na test ride, ale podobno dev już to poprawili. Moim zdaniem będzie sukces
Mowie zupelnie serio, zeby znow ktos sie nie przyczepil.
Rowniez uwazam, ze nie ma powodow do paniki jezeli widzimy co i jak jest rogrywane. Poprostu wiem ile moge stracic i kiedy taka strata jest dobra strata. Ale jest jedno ale. Nikt nie wie gdzie to sie zatrzyma teraz!
Gruby nie ma wagi, gruby ma nieograniczony dostęp do masy i może na zawołanie ważyć ile chce, może tez ta masa trzymać długo albo zrzucił 60 proc w 2 dni bo ma dużo masy/akcji. Tak są różni grubi na wig 20 są najgrubszy i potem odpowiednio niżej na nc można być uważanym za grubego a jest się zwykłym chucherkiem. Pozdro
To mój ulubiony fim pod kątem filozofii inwestycji na giełdzie, ale tez i dla wielu innych biznesów. Tam jest sporo uniwersalnych cytatów.
Obawiam się, że pojutrze, po premierze niektóre z tych cytatów znowu będą miały zastosowanie. Np. ten "Widzisz przedstawienie, a nie wdzisz rzeczy" ;) https://www.youtube.com/watch?v=YWP1z-PWj1Q&t=2064s&ab_channel=AJKPolskiefilmyiseriale
Dnia 2021-11-16 o godz. 18:26 ~J-23 napisał(a): > To mój ulubiony fim pod kątem filozofii inwestycji na giełdzie, ale tez i dla wielu innych biznesów. Tam jest sporo uniwersalnych cytatów. > > Obawiam się, że pojutrze, po premierze niektóre z tych cytatów znowu będą miały zastosowanie. Np. ten "Widzisz przedstawienie, a nie wdzisz rzeczy" ;) > https://www.youtube.com/watch?v=YWP1z-PWj1Q&t=2064s&ab_channel=AJKPolskiefilmyiseriale > > Ale niech każdy robi to co uważa za słuszne. :>
tak. kaza patrzec w lewo, a zabieraja kapital z prawej kieszeni.
Tak, czasem trzeba umieć odróżnić teatr i podpuszczanie, od prawdziwego zycia i prawdziwego popytu. Lepiej uczyć sie na cudzych błędach niz na własnych.... a za 2 dni wszystko się wyjaśni. :)
Podaj proszę linka kolego śledczy.:) Jeśli chodzi o P2C to na tym forum praktycznie nie rozmawiałem poza tym wątkiem, a na innych forach, jak ktoś pytał, to zalecałem ostrożność w kupowaniu P2C (jak było droższe niz obecnie)