Spoko to tak jak ja kupuję na górce i sprzedaję na minusie :D nie no jedną taką sytuację miałem, w portfelu obecnie 7 pozycji i jedna mocno na minus perła budowlanki mirbud z 4.4 na 3.4 i jeszcze trzymam, nie wiem jak długo mi psycha wytrzyma, a reszta nieźle na plus ale famur Orlen i lotos mi dziś humor zjebał ale nadal jestem na niezłym plusie tak że ja czekam dalej na rozwój sytuacji
Po 3:40 to ja sprzedałem. Kupowałem średnio po 2:43. W dwa miesiące urosło z tyłka 50 procent od dołka(2:30). Pół roku byłem na minusie. Kupowałem w marcu. Ile mi ten papier nerwów zjadł to tylko moje. Jeśli kupie znowu to tylko w cenie 2:20-2:40. Pozdrawiam i życzę wytrwałości na giełdzie.
O co tu chodzi przecież wyniki są dużo słabsze niż w III kwartale 2020 więc nie wiem czym się podniecacie , to że lepiej niż konsensus to nic nie znaczy , śmieszne te ekscytacje , będzie taniej moim zdaniem
Famur miał 41 mln zł zysku netto, 80 mln zł zysku EBITDA w III kw. 2021 r.ISBnews - Biznes 15 lis 2021, 18:02
Warszawa, 15.11.2021 (ISBnews) - Famur odnotował 41 mln zł skonsolidowanego zysku netto przypisanego akcjonariuszom jednostki dominującej w III kw. 2021 r. wobec 71 mln zł zysku rok wcześniej, podała spółka w raporcie.