Możesz mieć problem z tym 17 w poniedziałek będzie pewnie skok w okolice 21 po raporcie i w późniejszych dniach może ten kurs wyciągnąć wyżej , obecna cena jest dobrą do zakupu moim zdaniem w najbliższym czasie możemy już nie zejść niżej.
Dnia 2021-11-18 o godz. 10:05 ~Machas napisał(a): > Chyba jednak się doczekam. Cierpliwość popłaca. Oczywiście uważam to co się dzieje za absurdalne, ale cóż. Trzeba korzystać.
Coś w tym miejscu, właściwie to mnie już nawet ta nasza gpw nie dziwi, przy tej cenie też troszkę dobrałem:) zawsze to obniżę średnią:)
Po co z nim dyskutujesz, całą wiosnę twierdził że RB wyrzuca akcje w rynek (ciężarówkam), bo nie ma komu sprzedać. Teraz, że Chińczycy umoczyli. Jest wytrwały i monotematyczny
Kurs w czarnej...tutaj żadn informacja nie ma pozytywnego wpływu na kurs, nie ważne, Tencent, Microsoft czy 5 nowych gier , kurs w dół albo 1-2 % w góre a pozniej i tak w dół. Może to wynika bardziej z negatywnego senstymentu do brnzy, do całej polskiej giełdy...moze kapitał po prostu się wyniosł i te Sztajny, Goldblumy, Silversztajny wzieły pieniadze do USA...
Dnia 2021-12-06 o godz. 17:46 ~admin napisał(a): > jak tam krakowska zakała gamingu ? > w drodze na 11 zł ... puchnie wam portfel ?
Mnie już spuchł miszczu inwestycji. Trzeba było kupować po 4 zeta a nie slinić się jak dzidzia. A na sto procent że jeszcze spuchnie, więc u mnie spokój. A jak tam u Cibie ? :-) Czekaj na 11 :-)