• Solidna firma dobry rynek Autor: ~Rosz [46.204.65.*]
    Proszę o merytoryczne wypowiedzi,naganianie na spadki nie ma sensu,każdy sam decyduje.
    Niskie IPO i 70% wzrost pierwszego dnia nie bez powodu ,dzień drugi zaraz przed świętem i dla wielu długim weekendem więc kilku ucieka i 4% w dół,nic wielkiego przy takim wzroście raczej oczekiwałbym -25% ale tutaj są ludzie konkretni na samym początku firmy i wiedza w co inwestują . pozdrawiam
  • Re: Solidna firma dobry rynek Autor: ~Cygan [89.64.47.*]
    Wydmuszka przewartościowana :)
  • Re: Solidna firma dobry rynek Autor: ~Aaa [37.47.237.*]
    Nie cygań Cyganie.
    Robercik roznosi zarazę głupoty.
  • Re: Solidna firma dobry rynek Autor: ~CarlosRoca [89.78.142.*]
    To co można napisać to, że jest to spółka z dużym potencjałem do wzrostu jej wartości w przyszłości.

Unikalna technologia wytwarzania leków na bazie komórek macierzystym w niespotykanej na rynku skali produkcji w standardzie GMP.

Do tego potencjalnie perspektywiczny rynek docelowy, na którym dominującą pozycje mają ogromne firmy weterynaryjne z bardzo silnym zapleczem kapitałowym.

Do tego unikalna strategia sprzedaży licencji wraz z w własnym systemem wytwarzania i produkcji masowej leków na rzecz przyszłych licencjobiorców.

Wszystko to wskazuje ogromny potencjał jaki jest do zrealizowania przed spółką, pamiętając oczywiście też o potencjalnych ryzykach (zainteresowanych odsyłam do memorandum).

Do tego niski free float i bardzo dobry akcjonariat z założonymi solidnymi lock-up’ami wskazuje długoterminowo kierunek północny dla kursu.

Krótkoterminowo kurs może rosnąć jak i spadać - musi się „przemielić około 120 tys. akcji żeby wymienił się drobny akcjonariat (na ten moment wymieniło się już ok. 70 tys. akcji) - i na ten moment po solidnym wzroście +70.% na debiucie kurs zachowuje się nadzwyczaj mocno mimo realizacji zysków przez tych inwestorów, którzy realizowali zyski w dniu debiutu - jednak ktoś to ładnie cały czas zbiera bez jakiegoś widocznego spadku ceny - co dobrze wróży na przyszłość.

Oczywiście wszystko w rękach spółki i teraz trzeba się przyglądać jak będą realizować złożone deklaracje co do terminów jak i ich realizacji.

Ja jestem optymistą uważam, że to jedna z niewielu firm na Polskim rynku z tak unikalnymi cechami i potencjałem, którą absolutnie warto mieć w portfelu.
  • Re: Solidna firma dobry rynek Autor: ~Rosz [46.204.65.*]
    Dzięki za dobry wpis Carlos
  • Re: Solidna firma dobry rynek Autor: inwestor_na_gpw [217.153.90.*]
    Bioceltix debiutuje i rozmawia z potencjalnymi partnerami, czyli co się działo od czasu emisji

https://growthinvestment.pl/bioceltix-debiutuje-konczy-faze-bezpieczenstwa-oraz-co-sie-dzialo-od-czasu-emisji/ 
  • Re: Solidna firma dobry rynek Autor: ~Grzehu [83.28.214.*]
    Przy takich fundamentach i perspektywie kolejnych kroków kupiłem i jeszcze sobie dozbieram. Jedna z nielicznych, o której po zakupie powinno się zapomnieć na parę lat i obudzić w innej sytuacji... ale tak się nie da niestety :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.33.226.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Solidna firma dobry rynek Autor: ~Al [213.134.185.*]
    Jeszcze macie ICE
[x]
BIOCELTIX -0,52% 96,40 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.