Kiedy zwrócisz mi i szwagrowi pieniądze?! Zapewniałeś w październiku, że jak kupimy to to kurs nigdy już nie zejdzie poniżej 26 zł. A zszedł od razu do 23,XX. Straciliśmy sprzedając wszystko po 3 zl na akcji słuchając twoich kłamliwych zapewnień, że będzie tylko rosło!!! Było przeciwnie!!! TERAZ ZAPŁAĆ ZA OSZUKAŃCZE PRAKTYKI!!!
Marta gielda niedlaciebie ja ostatni pakiet dokupilem duzo wyzej jestem tu na dugi termin jak w rok akcje wzrosnom 10% i dewidendy drugie tyle to bardzo dobry wynik maze za duzo oczekuiesz
Adam to jest facet ,który raz jest kobietą za chwilę facetem
On już ma coś z głową i trzeba mu wybaczyć,chorych ludzi też trzeba kochać pomimo ich choroby
Najgorsze jest to że nie dociera do nich,że ich umysł jest chory
Ale wiesz, że twój post zawiera w sobie wewnętrzną sprzeczność? Albo trzeba było słuchać Anżeja i nie sprzedawać. A jak sprzedaliście to teraz pretensje już tylko do siebie.
Poza tym , co to jest stracić na giełdzie 6 zł? I to na dwoje.
Dnia 2021-11-10 o godz. 17:08 ~Marta napisał(a): > Kiedy zwrócisz mi i szwagrowi pieniądze?! Zapewniałeś w październiku, że jak kupimy to to kurs nigdy już nie zejdzie poniżej 26 zł. A zszedł od razu do 23,XX. Straciliśmy sprzedając wszystko po 3 zl na akcji słuchając twoich kłamliwych zapewnień, że będzie tylko rosło!!! Było przeciwnie!!! TERAZ ZAPŁAĆ ZA OSZUKAŃCZE PRAKTYKI!!!
Dukes następnym twoim krokiem desperacie dwubiegunowy będzie obnażanie się i bieganie po ulicy lub zabawianie się w publicznych kiblach. Tak kończą niespełnieni osobnicy trans .