• OSZUKAŁEŚ MNIE ANŻEJ!!! Autor: ~Marta [31.0.125.*]
    Kiedy zwrócisz mi i szwagrowi pieniądze?! Zapewniałeś w październiku, że jak kupimy to to kurs nigdy już nie zejdzie poniżej 26 zł. A zszedł od razu do 23,XX. Straciliśmy sprzedając wszystko po 3 zl na akcji słuchając twoich kłamliwych zapewnień, że będzie tylko rosło!!! Było przeciwnie!!! TERAZ ZAPŁAĆ ZA OSZUKAŃCZE PRAKTYKI!!!
  • Re: OSZUKAŁEŚ MNIE ANŻEJ!!! Autor: ~adam [188.146.161.*]
    Marta gielda niedlaciebie ja ostatni pakiet dokupilem duzo wyzej jestem tu na dugi termin jak w rok akcje wzrosnom 10% i dewidendy drugie tyle to bardzo dobry wynik maze za duzo oczekuiesz
  • Trolu nie udawaj kobiety, bądź facetem z jajami Autor: ~Andrzej [37.225.13.*]
    Adam to jest facet ,który raz jest kobietą za chwilę facetem
    On już ma coś z głową i trzeba mu wybaczyć,chorych ludzi też trzeba kochać pomimo ich choroby
    Najgorsze jest to że nie dociera do nich,że ich umysł jest chory
  • Re: OSZUKAŁEŚ MNIE ANŻEJ!!! Autor: ~PawełS [37.190.225.*]
    Ale wiesz, że twój post zawiera w sobie wewnętrzną sprzeczność? Albo trzeba było słuchać Anżeja i nie sprzedawać. A jak sprzedaliście to teraz pretensje już tylko do siebie.
    Poza tym , co to jest stracić na giełdzie 6 zł? I to na dwoje.
  • Trolu nie udawaj kobiety, bądź facetem z jajami Autor: ~Andrzej [37.225.13.*]
    PawelS Dobre i w punkt szczególnie z tym 6 zł na dwie osoby
    Dawno się tak nie uśmiałem
    Bingo
  • Re: OSZUKAŁEŚ MNIE ANŻEJ!!! Autor: ~Efendi46 [188.146.100.*]
    Zrób Andrzejowi loda X2 po 3zl i będziecie kwita.
  • Re: OSZUKAŁEŚ MNIE ANŻEJ!!! Autor: ~Krupier [81.15.172.*]
    Dnia 2021-11-10 o godz. 17:08 ~Marta napisał(a):
    > Kiedy zwrócisz mi i szwagrowi pieniądze?! Zapewniałeś w październiku, że jak kupimy to to kurs nigdy już nie zejdzie poniżej 26 zł. A zszedł od razu do 23,XX. Straciliśmy sprzedając wszystko po 3 zl na akcji słuchając twoich kłamliwych zapewnień, że będzie tylko rosło!!! Było przeciwnie!!! TERAZ ZAPŁAĆ ZA OSZUKAŃCZE PRAKTYKI!!!

Dukes następnym twoim krokiem desperacie dwubiegunowy będzie obnażanie się i bieganie po ulicy lub zabawianie się w publicznych kiblach.
    Tak kończą niespełnieni osobnicy trans .
  • Re: OSZUKAŁEŚ MNIE ANŻEJ!!! Autor: ~zawiedz [83.24.124.*]
    Dukes ta sekutnica?
  • Re: OSZUKAŁEŚ MNIE ANŻEJ!!! Autor: ~obesranynamietko [84.17.55.*]
    Tak sobie dumam, po co kupować akcje ,której stopa dywidendy wynosi około 10%, jak można sobie dać bez rydzyka pieniądze do banku na 0,5 %.
[x]
ASBIS 2,78% 68,50 2026-05-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.