Tak jak pisałem od dłuższego czasu tutaj potrzeba cierpliwości, a ci co ją mają zostaną nagrodzeni. Po wynikach za 1 kw 22 i rocznych za 21 liczę na dobre kilkadziesiąt PLN. Pozdrawiam cieplutko i smacznej kawusi, a i nie dajcie się mamić przez łysego, zlywujek,sss i innych, że tu będzie słabo bo według mnie tu będzie dobrze.
mądrze piszesz ler. cierpliwość to podstawa. leszcze biorą na kółeczko na 5%. haha. a potem żal i trolowanie na forum zanim zdecydują się na kolejny zakup.
sped nie wiem jak długo tu siedzisz ale ler trolujący na spadki z bezsilności zaczął się pode mnie podszywać. to ja wpisałem ze dwa trzy wpisy pod jego nickiem. ler kupił na kółeczko po 4,80, sprzedał po 5,10 a może i niżej w czasie piątkowej sesji hehe. mnie to wali kto pod jakim nickiem pisze ale obaj mamy stałe ip. ja tu jestem na długi termin on tu nagania raz w jedną raz w drugą stronę. mój adres masz koło nicku, jego adres masz w drugim wpisie, bo wtedy jeszcze miał akcje hehe. on tu troluje od chyba roku, starzy akcjonariusze go kojarzą.
Jak mamy brać Cię poważnie jak piszesz, że się 2/3 razy podemnie podszywasz :) chłopie jesteś rzadki jak nie wiem co. Ludzie na całym forum mają z ciebie bekę bo zachciało się kasierowi z ząbki zostać maklerem ale coś ci nie idzie.
Ps: za 15 min przyjdę po hot doga to żeby cieplutkie były
i jak ler, smakuje hot dog? jak skończysz to bierz akcje pkcem, bo ci pociąg odjedzie. znowu wykręcisz 5% i będziesz królem życia. dwie stówki wpadną. hehe