Nic się nie stało! Spokojnie se czekamy na godną cene (1,2 zł) i smiejemy sie z ubranców, którzy kupują bankruta po to aby stracić wszystkie rodzinne pieniądze xD Nic nas nie przekona że biale jest białe, a czarne jest czarne, aczkolwiek jeśli ty chcesz stracić to dołączaj do tego pędu rudych owiec XD
Mędrkuj dalej pable, siedzę ponownie przy 1.46 i przy 1.46 pisałem do gościa cig że tutaj jest zmiana na plus pod kątem postrzegania CIG w średnim horyzoncie czasowym.
Zresztą kursem teraz nie ma się co ekscytować jak tutaj gra pójdzie pod LOTF2 i trzeci Contracts.
Kolega sobie jaja ze mnie robi ponieważ wyszedłem przy premierze cgwc2 licząc po drodze, że zjedzie znacznie niżej w okolice 1,2-1,3. Finalnie odkupiłem wyżej i oddałem lekko ponad 1,7, a teraz obserwuję grzecznie, bo opcje strategiczne mnie odstraszają, podobnie jak brak dowodów i info o lotf2 oraz paniczne wręcz czasami nieustanne naganianie prezesa czy to w jakimś lipnym wywiadzie z panią przy kawie na YT czy to zamówionym reko. To moje zdanie, każdy ma swoje. A używając nomenklatury forum bankiera - pociąg mi odjechał i niech tam sobie jedzie dalej. :D
kolega nawiązuje do licznych wcześniejszych wpisów ~~pawelpablo'a, w których to zarzekał się, że godna cena to 1.20PLN i drożej nie zamierza wchodzić. Pytanie czy kolega ~~pawelpablo jednak wszedł wbrew swoim przekonaniom czy nadal czeka na peronie wraz z ~~cig'iem...
No to finalnie jesteś kozak jakich wielu na forum bankiera. Zawsze w punkt.
Może zacznij pisać książki, poradniki. Przed tobą ciekawe życie, wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy, zaproszenia do Wojewódzkiego. Kto wie może przed tobą jakaś kariera polityczna.