Nie musi pod cokolwiek rosnąć. Zbliza się koniec roku, a wraz z nim raporty finansowe ca ostatni kwartał i za cały rok.
Gdyby był ktoś, kto umie robić analizę techniczną i czytać wykresy, to by wpsomniał o trójkącie zwyżkującym, ciagłym trędzie wzrostowym (oczywiscie w okresie czasie dłuższym niż 12 miesięcy - bo tutaj trole lubią mówić, że jest tragedia, bo w dwa dni im spadło o 5%) i przebijaniu kolejnych lini wsparcia.
Rośnie, bo ma rosnąć. Bo spółka jest grubo niedoszacowana. bo to co sobie grube ryby na dołkach podokupiły wystarczyło na wyczyszczenie niższych zleceń.
spolka niedoszacowana? wiesz jaka ma kapitalizacje? jaka realna wartosc na ajcje? to zwykla szulernia i tu sie nic nie zmieni. sgwc2 pol roku po premierze a kurs nie przebil poziomu z premierowej podbitki.
zastanow sie zanim nastepnym razem otworzysz usta
Sam fakt ilości komentarzy osób negujących wartość wzrostową akcji i ich potencjał na dalsze wzrosty o cyzmś świadczy. Ja na przykład przejechałem się na jednej spółce, sprzedałem ze stratą akcje i przestałem zaglądać co tam się dzieję, bo nei wierzę w zysk na tej spółce. Tu z kolei widzimy całe grupy ludzi nie wierzących w zysk z CIG i poświęcających mase godzin na przekazaniu tej informacji reszcie forumowiczów. W jakim celu? Na to pytanie nie trzeba odpowiadać jak mniemam.
"Skoro to taki syf "- ja nie wiem, co oni jeszcze w tym syfie robią.....tyle jest dobrych spółek, i dobrze notujących, to niech tam siedzą i się cieszą, że zakupili ich akcje.