tak 200akcji na waciki ale 260zl zawsze cos teraz przy takim sentymecie nie bede kupowal tys akcji ja wchodzilem tutaj po 19-22zl i wychodzilem na euforii po 29-32zl (na dobre wakacje bedzie) a teraz to trend boczny nie widze tu szans w krotkim terminie na 40-50%+
W 40-50% w krótkim czasie to i ja nie wierzę. Ale w 8zł nie wierze jeszcze bardziej :) .... choć, gdyby znaleźli sie tacy szaleńcy, to nie miałbym nic przeciw.
heheheh, do tej godziny co napisales post to po 13,80 poszlo kilka akcji :) heheheh faktycznie zarobiony jestes hehehe :) idz kredki sobie kup i moze na lizaka wystarczy :) Ja wzialem na otwarciu i trzymam zobaczymy co z tego bedzie, najwyzej usadzą mnie z akcjami na jakis czas ale nie wierze ze to nie urosnie juz chociaz do tego co bylo.
Dnia 2021-11-08 o godz. 09:43 ~bkd napisał(a): > tak 200akcji na waciki ale 260zl zawsze cos teraz przy takim sentymecie nie bede kupowal tys akcji ja wchodzilem tutaj po 19-22zl i wychodzilem na euforii po 29-32zl (na dobre wakacje bedzie) a teraz to trend boczny nie widze tu szans w krotkim terminie na 40-50%+
Tyle postow pisales od 7 rano by zarobiv 250 zl? To gruby z ciebie YNWESTOR, szacun :) Ja tam ptorafi zarabiac sporo wieksze kwoty nie znizajac sie do poziomu mulu rzecznego, ale jak widac kazdy orze jak moze. Wlasciwie to chyba powinienem ci podziekowac, bo sam kupilem 2k po 12,5 zl.
Z drugiej strony, nie wiem czy jest sie z czego cieszyc, ze zyjemy w swiecie, w ktorym co drugi czlowiek by matke wlasna sprzedal byle tylko kilka zl zarobic.
to na waciki jak juz pisalem zreszta jak cala gielda ja zarabiam gdzie indziej na metahero pulschain thorswap ido nft setki tys $ najwiecej w 2 tyg na jednym ICO z28tys $ na 200k $+ tam sa pieniadze a banan to dla beki