• Od dziś rozpoczynamy wspinaczkę.... Autor: ~Maxi [46.204.0.*]
    Moim zdaniem pandemia w ogóle nie jest pod kontrolą. Nie zamykanie gospodarki będzie skutkować ogromnym zapotrzebowaniem na produkty blirt. Dodatkowo jestem pewien, że jeszcze w tym roku będzie wezwanie.
    Spółka zaskoczy. Minęło już 1,5 miesiąca od ogłoszenia przeglądu opcji strategicznych, decyzje mogą zapaść na dniach. Pierwszy przystanek to powyżej 12 zł.
    Jeżeli jest faktycznie gra pod wezwanie to już nie będą czekać, tylko je ogłoszą jeszcze przed raportem, potem to już może być za późno...
  • Re: Od dziś rozpoczynamy wspinaczkę.... Autor: ~Maxi [46.204.0.*]
    https://blirt.pl/dotacje/projekt-udzial-w-renomowanej-konferencji-jako-jeden-z-glownych-elementow-strategii-wprowadzenia-nowych-produktow-bialkowych-firmy-blirt-s-a-na-rynkach-miedzynarodowych/

https://blirt.pl/dotacje/projekt-udzial-w-renomowanych-targach-branzowych-jako-strategia-wejscia-spolki-blirt-s-a-na-nowe-rynki-zagraniczne/

https://blirt.pl/dotacje/projekt-wdrozenie-innowacyjnej-technologii-produkcji-wysokiej-jakosci-rekombinowanej-proteinazy-k-o-wlasciwosciach-stosowanych-w-diagnostyce-klinicznej-przez-firme-blirt-sa-z-gdanska/

Będą wprowadzać nowe produkty białkowe :)
    Kto przetrzymał ten kilkumiesięczny marazm myślę, że w krótkim czasie odrobi z nawiązką.
    Te akcje są warte minimum 20 zł przy obecnej perspektywie rozwoju.

• Re: Od dziś rozpoczynamy wspinaczkę.... Autor: ~Mars [213.134.173.*]
    Ja siedzę na walorze od ponad roku, nic nie sprzedałem, delikatnie dobieram. Nawet w piątek skubnąłem sobie jeszcze 100szt. Mam nadzieję, że żegnamy się z marazmem i coś się wydarzy. Za tydzień raport za 3Q.

Jest cienka linia między "nie łap spadających noży", a "kupuj gdy krew się leje". Jeśli spółka, którą rozważam spada, zadaję sobie pytanie, czy kupiłbym jej akcje gdybym ich do tej pory nie miał. Staram się wyrzucić z głowy to, że chcę uśrednić. Ślepe uśrednianie może być zgubne. Ale w przypadku Blirt'u za każdym razem gdy spółka spadała ja na pytanie czy na tym poziomie kupiłbym jej akcje odpowiadałem sobie "tak". Niestety nie mam nieskończonego kapitału żeby teraz dokupić na grubości jak np.: pan Wlezień
  • Re: Od dziś rozpoczynamy wspinaczkę.... Autor: ~Cicero [45.84.122.*]
    Zdecydowanie jesteś pracownikiem Blirtu. To stare projekty- nic nowego.
    Prawda, linki powyżej to 2 x 2019 i 1 x 2018 rok.
  • Re: Od dziś rozpoczynamy wspinaczkę.... Autor: ~maxi [46.204.0.*]
    Prześledź moje wpisy na spółce vee przy cenie 25 zł :)
    https://www.bankier.pl/forum/temat_garsc-informacji-o-spolce-vee-sa-dla-nowych-i-stalych-akcjonariuszy,47680349.html

Pracownik bilrtu hehe dobre
  • Re: Od dziś rozpoczynamy wspinaczkę.... Autor: ~Ss [37.30.50.*]
    I po wspinaczce hihi
  • Re: Od dziś rozpoczynamy wspinaczkę.... Autor: ~Ja [37.47.209.*]
    Za długo to się niepowspinalismy
    Mamy 3cią sesję na zielono z rzędu.
    Mamy zamknięcie poniżej średniej wartości transakcji z dnia dzisiejszego.
    Mamy bardzo dobre wskaźniki na godzinowym i całkiem niezłe na dziennym.
    Mamy potwierdzenie akumulacji na wskaźnikach.
    Zostaje czekać i mieć nadzieję, że animator nie zarządzi ponownego zjazdu na 8. Może nie mieć już na to czasu.

Średnia 6M 14.21zł - o ile w ogóle będzie miało to znaczenie. Ale zwalanie kursu o 50gr 30 sekund po kupnie przez kogoś 2000szt. + posty Ss'a kilka minut później świadczą, że coś jest na rzeczy.
  • Re: Od dziś rozpoczynamy wspinaczkę.... Autor: ~Adi [37.248.253.*]
    Dobry analityk nawet w kupie dostrzeże przesłanki...
  • Re: Od dziś rozpoczynamy wspinaczkę.... Autor: ~Mars [5.173.8.*]
    Zamiast dogadywać napisz coś wnoszącego do dyskusji. Bo na razie to słabo z tym. Ja chętnie posłucham innego głosu niż mój .
    Zaczynam coraz bardziej skłaniać się do dwóch opcji. Albo w raporcie będzie coś co uruchomi widłowego w górę, albo faktycznie grają pod wezwanie. To sztuczne uwalanie jest rażące.
  • Re: Od dziś rozpoczynamy wspinaczkę.... Autor: ~ARG [95.155.115.*]
    Coraz częściej piszesz sam ze sobą. To chyba nie jest zbyt normalne
    Głośno myślę, zwłaszcza, że cisza straszna na forum.
  • Re: Od dziś rozpoczynamy wspinaczkę.... Autor: ~ok [185.156.174.*]
    Nie ma co się nimi przejmować. Nie rozumiem, jak dorośli ludzie mogą poświęcać tyle czasu, żeby pisać na forum durne żarty i dokładnie to samo, bez żadnej merytorycznej dyskusji od nie wiadomo jakiego czasu. Ss i Adi to pewnie siedzą tutaj od lat i odbijają sobie chyba nieudane gimnazjum.
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.