Widzę, że przydałby się tu spacjalista, movie games miał już kilka bardzo udanych premier i jest już ponad 2 lata na parkiecie. Jeśli odstawiłeś leki by zaoszczędzić i wziąć udział w ich IPO to mam dla ciebie złą wiadomość, parę lat za późno
Typowa rozmowa z januszem cebulakiem, obrazi rozmówcę bez powodu, niechce mi się rozmawiać z tego typu hołotą, tym bardziej, że nie rozumie co się pisze, może to wynik nadmiaru leków ogranicza twoją percepcję.
A tak na marginesie to producent 2 gier (słownie dwóch) przez 2 lata i wycena identyczna jak wielomiliardowy ponad 20 letni stabilny biznes przynoszący miesięcznie krocie (allegro) to niezły balon musi być.
Ty naprawdę masz problemy ze sobą, żeby już 4ty raz kłamać na temat jakieś spółki i to na forum akceptując regulamin z odpowiedzialnością prawną to trzeba być gorzej niż tylko dawcą kapitału. Movie games miało więcej premier i ma wycenę 160 milionów, allegro ma wycenę 42miliardy. Każdym swoim wpisem pokazujesz kto tu jest kłamliwą hołotą. To co, czekamy na piąte twoje kłamstwo?
Ty masz jakieś problemy, inaczej by ci tak ciśnienie nie skakało, a powołujesz się na regulamin obrażając ludzi publicznie, wstydu nie masz, bydło w ludzkiej skórze!
Nie wierzę, Ty naprawdę najpierw pisałeś, że movie nic nie wydało, potem, że wydało tylko 2gry, potem, że dopiero jest ich IPO, i jeszcze że mają kapitalizację jak allegro (!) I nie wstydzisz się pisać takich pierdół publicznie. Co więcej, uważasz, że masz rację. To jest dramat, podpisujesz się jako inwestor, a nie znasz różnicy między ceną jednej akcji, a kapitalizacją spółki. Wg ciebie art games jest najwyraźniej tylko 20x mniejsze od Allegro. Myślałem, że jesteś tylko kłamcą lub trollem, ale widzę, że jest jeszcze gorszej, tobie by się przydało mieć trochę wstydu
Skończyłeś? Naciągaj dalej na drogie akcje, tak twierdzę od początku, są drogie, a ty połowę rozumiesz, połowę przeinaczasz i robisz z tego miksa po swojemu, gratuluję!
Fakty to nie żale, podałem dwie przykładowe gry i nigdzie nie napisałem że tylko dwie wydali. Do tego nic nie zarzucam, Ty po prostu zostałeś przyłapany na ordynarnych kłamstwach. To też fakt. Jeszcze przyznałeś się właśnie, że wypowiadasz się na tematy obok których nawet nie powinieneś stać( to co, jednak nie IPO i 0gier?)"A tak na marginesie to producent 2 gier (słownie dwóch) przez 2 lata i wycena identyczna jak wielomiliardowy ponad 20 letni stabilny biznes przynoszący miesięcznie krocie (allegro) to niezły balon musi być." To twoje słowa, gdzie movie nie jest ani producentem, a wydawcą i wycena movie jest około 260 razy mniejsza od Allegro. Wiem, że musisz odkręcać wszystko ogonem bo wydało się, że to ty jesteś śmieszny, no ale cóż, to nie mój problem. Wszyscy już mogli poczytać twoje mądrości. Pokory życzę, na zdrowie u ciebie za późno
Pisałem o IPO od 20 zł, zresztą to samo z allegro, zaczeli od 70zł, teraz jest 40, a będzie gorzej,wiec się zastanów nad tym co czytasz za nim twoj wolny procesor przemieli to.
Jezeli masz jakis problem z moim zdrowiem to może najpierw zacznij od zadbania o swoje bo gówno, GÓWNO TAKIE WIELKIE o mnie wiesz ;)
Nie wiedziałem, że ktoś może być aż tak żałosny jak ty w próbie przeinaczania własnych kłamliwych słów do których każdy ma wgląd, czarno na białym. W każdym razie gratuluję, więcej twoich postów bez argumentów za to pełnych bluzgów doskonale pokazuję, jak daleko od prawdy jesteś i w czym się taplasz. Wszystko już napisałeś o kapitalizacji , IPO czy braku gier, kolejne kłamstwa tego nie zmienią, tylko poprawiają humor. Kolejny dzień beke ludziom dajesz za free, cudo.
"A tak na marginesie to producent 2 gier (słownie dwóch) przez 2 lata i wycena identyczna jak wielomiliardowy ponad 20 letni stabilny biznes przynoszący miesięcznie krocie (allegro) to niezły balon musi być."
Czy wydali dwie czy kilka to bez znaczenia skoro nikt w to nie gra, nikt nie kupuje, to przeszłość, jak spadek do zera graczy w cyberpunk. Movie games jest drogie i baw się dalej z tym nawet jak się załadowałeś tam po same pachy pajacu :D
Wszystkim na forum się chce śmiać jak mówisz, że 180 milionów to 41 miliardów i inne głupoty, cytowanie kłamstw nie oznacza, że stają się rzeczywistością
Widzę, że masz misję naprawy forum bankiera, zostało ci jeszcze do wyjaśnienia parę milionów wpisów, nie przeszkadzam w takim razie, bierz się do roboty.
Uwierał? Hahaha... Jesteś skarbnicą beki! Tutaj nie ma czegoś takiego jak "zgłaszanie moderacji", po prostu nawet admin załamał się twoim poziomem i kłamstwami. Nazywanie bluzgów prawdą świadczy też, że z niezłej nory musiałeś wypełznąć. Przypomnijmy twoje inne "prawdy" bystrzaku:
movie games, nie wydali jeszcze ŻADNEJ gry, a wyceniają się na 65 zł
kupuj! Kolejne IPO z wyceną z d*py
A tak na marginesie to PRODUCENT 2 gier (słownie dwóch) przez 2 lata i WYCENA IDENTYCZNA jak wielomiliardowy ponad 20 letni stabilny biznes przynoszący miesięcznie krocie (allegro) to niezły balon musi być.
Czy wydali dwie czy kilka to bez znaczenia skoro NIKT w to nie gra, NIKT nie kupuje
WYCENA jest WYCENĄ, allegro stoi po 40 zł, movie games 70, nie pisałem o żadnej KAPITALIZACJI
Odnośnie kłamstw, to KŁAMIESZ jawnie na mój temat, na temat tego co tu zostało NAPISANE
Dalej się będziesz ukrywał za tym parawanem? vdk? co to w ogóle jest vdk? Kłamiesz na temat samego siebie nie ujwaniając swojej tożsamości, ukrywasz się powołując się na jakąś prawdę, kłamiesz od samego początku i jeszcze śmiesz komuś wmawiać, że kłamie. Pogieło cie i to do ciebie najwyraźniej nie dociera.
Widzisz, ja w wersji na telefon nie mam takiej opcji, może jest w wersji na komputer, w każdym razie mogę przyznać że choć sam nie mam to mogłem się mylić. Ty się nie pomyliłeś, kłamstwa zasypujesz kolejnymi kłamstwami:
A tak na marginesie to PRODUCENT 2 gier (słownie dwóch) przez 2 lata i WYCENA IDENTYCZNA jak wielomiliardowy ponad 20 letni stabilny biznes przynoszący miesięcznie krocie (allegro) to niezły balon musi być.
Czy wydali dwie czy kilka to bez znaczenia skoro NIKT w to nie gra, NIKT nie kupuje
WYCENA jest WYCENĄ, allegro stoi po 40 zł, movie games 70, nie pisałem o żadnej KAPITALIZACJI
Odnośnie kłamstw, to KŁAMIESZ jawnie na mój temat, na temat tego co tu zostało NAPISANE
Haha, brak argumentów po raz setny! xD teraz czyjś nick zły, tylko twój dobry. Złoto! Rekord zablokowanych komentarzy też widzę wziąłeś sobie za cel osiągnąć. Niesamowite, jak drażnią cie twoje własne słowa, chyba już sam zażenowany nimi jesteś. Słusznie, bo tobie nikt nie wmawia, że kłamiesz, ciebie po prostu przyłapano na kłamstwach:
movie games, NIE WYDALI jeszcze ŻADNEJ gry, a wyceniają się na 65 zł
Nie wierzę, teraz jeszcze podszywasz się pod moderatora! Trzymajcie mnie bo pękne! Twój rynsztokowy język pewnie wybija się na tle wszystkich forów. "Kłamstwa, kłamstwa" to wszystkiego twoje argumenty:
I po co miałbym pisać, żeby potem samemu to MODEROWAĆ i kasować
Nieźle musisz się napocić na tym telefonie, żeby bateria nie siadła, żeby cytować i wybierać komentarze wyrwane z kontekstu jednocześnie przeczesując wątek. Moderator się uwziął i moderuje tylko mnie, jasne zakłamany manipulancie. Które to już, 40 kłamstwo? Wygywasz, 40 do 5, brawo!
O! widzę, że już przyznałeś się do swoich kłamstw, jest progres! Jeszcze niedawno to wg ciebie przecież była prawda! Już wiem czemu pisałeś kilka komentarzy na jeden mój, żeby teraz było, że niby mnie moderator też usuwa. Sprytne, przyznaję. Wymyśliłeś też jakąś liczbę sobie z nikąd "40 do 5", żeby nie było, że jesteś tym gorszym. Zabawne, bo ja jedynie cytuje ciebie. Czyli nadal kłamstwa zasypujesz kłamstwami, ale to widać już tak będziesz miał do śmierci, ciekawe za to, czy naprawdę wierzysz w te urojenia. Mam nadzieję, że jednak tylko chcesz się wybielić wszelkim kosztem, inaczej nie świadczy to dobrze. Na koniec przypomnijmy ostatni raz największe hity:
I po co miałbym pisać, żeby potem samemu to MODEROWAĆ i kasować
Kłamiesz na temat samego siebie nie ujwaniając swojej tożsamości
"Jeśli odstawiłeś leki by zaoszczędzić i wziąć udział w ich IPO"
"Ty naprawdę masz problemy ze sobą"
"Myślałem, że jesteś tylko kłamcą lub trollem, ale widzę, że jest jeszcze gorszej"
"Ok, miałeś szansę milczeć i udawać zdrowego na umyśle, jednak zdecydowałeś się odzywać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Twój wybór"
Tak traktuje się rozmówcę, nawet jeżeli się pomylił, wciskając mu bałach o kłamstwach jakie podobno popełnił, traktując to jako jednyną słuszną prawdę o sobie, rynsztok to reprezentujesz ty.
Ponownie...
Porażające ile trudu sobie zadajesz aby mnie ośmiszyć przeinaczając całą prawdę jaka tu została zapisana, bo tobie sie coś wydaje, a cały ten trud nie bierze się znikąd, ponieważ: 1. Nikt normalny się tym nie zajmuje i go to nie pochłania bez reszty 2. Szkoda mu na to czasu 3. Nie broni interesu, w czym nie ma interesu, chyba, że się powiesiłeś na kursie MOV i dlatego tak bronisz tego flaka 4. Nie ma w sobie tyle jadu cebulaka co ty 5. Nie jest takim bucem, żeby komukolwiek wmawiać swoje kłamstwa 6. Nie kombinuje i utwierdza w swoim kłamstwie 7. patrz punkt drugi 8. nie jest piwniczakiem i ma własne życie 9. nie zależy mu na czyjeś opinii 10. patrz punkt drugi 11. patrz punkt drugi
Wszystko co powyższe stanowi o tym, że jedynym twoim celem jest doje*ać mi, jesteś zje*anym psycholem, tym bardziej, że nikt nie pytał ciebie o zdanie odnośnie ceny MOV. Produkuj się dalej :) Ja kończę z Tobą bo nie ma oczym.