Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,50 zł , zmiana od tamtej pory: -38,40%
Fakty to nie żale, podałem dwie przykładowe gry i nigdzie nie napisałem że tylko dwie wydali. Do tego nic nie zarzucam, Ty po prostu zostałeś przyłapany na ordynarnych kłamstwach. To też fakt. Jeszcze przyznałeś się właśnie, że wypowiadasz się na tematy obok których nawet nie powinieneś stać( to co, jednak nie IPO i 0gier?)"A tak na marginesie to producent 2 gier (słownie dwóch) przez 2 lata i wycena identyczna jak wielomiliardowy ponad 20 letni stabilny biznes przynoszący miesięcznie krocie (allegro) to niezły balon musi być." To twoje słowa, gdzie movie nie jest ani producentem, a wydawcą i wycena movie jest około 260 razy mniejsza od Allegro. Wiem, że musisz odkręcać wszystko ogonem bo wydało się, że to ty jesteś śmieszny, no ale cóż, to nie mój problem. Wszyscy już mogli poczytać twoje mądrości. Pokory życzę, na zdrowie u ciebie za późno

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OXYGEN 3,36% 0,31 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.