proste jak będzie jak na bkd po premierze to nie dotykam tu może być wtopa pamiętajże nie wszystkie premiery są udane statystycznie to 1 na 9 to udana premiera gry czasami wszystkie analizy i statystyki obliczenia idą w łeb przykład bkd poszła ogromna reklama gra cieszyła się dobrymi recenzjami a jednak nie kupowali 1330 osób grało w jednym czasie a 4023 się przyglądało w pierwszym dniu maksymalnie grało 1330 i przyrost sprzedaży słaby podałem fakty
Idąc tym tropem to jeżeli tak wszyscy postąpią to po udanej premierze nie kupią akcji bo kurs zwariuje. A najwięcej zarobią ci co będą mieli akcje. Niestety nie każda premiera będzie taka jak gss. Jednak myślę że tutaj są lepsze perspektywy niż na Baked. W końcu CMS odniosło sukces a to tożsama gra a motory są równie popularne.
ja dopiero zaczynam rozumiec jaki tutaj poziom inwestycyjny siedzi
niecierpliwe studenciaki z głodem szybkiego zarobku
Wszystko co rozsądne i merytoryczne będą negatywnie opiniować, bo to wielcy znawcy, na giełdzie w końcu od roku, dwóch już są a co niektórzy nawet w gry grają...
smutne, ale od Twojego komentarza juz minus 60% a po wywiadzie z prezesem, no cóż mowa ciała dała jasno do zrozumienia, że jest klapa i nie zanosi się na szybką poprawę - nie trzeba być po psychologii aby zrozumieć, że może tam więcej trupów siedzieć.
przy tym poziomie i wypowiedziach dzisiejszych to uważam że warto zaryzykować to moja opinia płynność jest projekty nie zagrożone emisji nie będzie MMS zacznie przynosić dochody proszę zobaczyć co było na steamie gra BATEL 4 z 23 procent pozytywnych opinii i pierwsze miejsce na steamie a MMS 156 czyste zagrywki to nie są chore moim zdaniem ale przyjdzie czas że będzie chronologia po sprzedaży i ocenach graczy i pozycja skoczy do góry i co ważne nie jest to jedyny projekt spółki pozdrawiam