• dlaczego nie kupować dziś Autor: ~yeti [213.134.191.*]
    ja planuję zakupy po premierze gry przykład bkd
    pozdrawiam
  • Re: dlaczego nie kupować dziś Autor: ~yeti [213.134.191.*]
    co otej strategii myślicie
    ja wolę tak zrobić bo na bkd trolowali i dałem się podpuścić i kupiłem
    pozdrawiam
  • Re: dlaczego nie kupować dziś Autor: ~Inwestor [37.47.180.*]
    To zależy czy chcesz mieć akcje czy na nich zarobić.
  • Re: dlaczego nie kupować dziś Autor: ~yeti [213.134.172.*]
    proste jak będzie jak na bkd po premierze to nie dotykam tu może być wtopa pamiętajże nie wszystkie premiery są udane statystycznie to 1 na 9 to udana premiera gry czasami wszystkie analizy i statystyki obliczenia idą w łeb przykład bkd
    poszła ogromna reklama gra cieszyła się dobrymi recenzjami a jednak nie kupowali 1330 osób grało w jednym czasie a 4023 się przyglądało w pierwszym dniu maksymalnie grało 1330 i przyrost sprzedaży słaby
    podałem fakty
  • Re: dlaczego nie kupować dziś Autor: erydan [91.216.213.*]
    Idąc tym tropem to jeżeli tak wszyscy postąpią to po udanej premierze nie kupią akcji bo kurs zwariuje.
    A najwięcej zarobią ci co będą mieli akcje.
    Niestety nie każda premiera będzie taka jak gss. Jednak myślę że tutaj są lepsze perspektywy niż na Baked.
    W końcu CMS odniosło sukces a to tożsama gra a motory są równie popularne.
  • Re: dlaczego nie kupować dziś Autor: ~yeti [213.134.178.*]
    co macie do powiedzenia
  • Re: dlaczego nie kupować dziś Autor: ~swagger [213.134.181.*]
    w punkt yeti w punkt

ja dopiero zaczynam rozumiec jaki tutaj poziom inwestycyjny siedzi
    niecierpliwe studenciaki z głodem szybkiego zarobku
    Wszystko co rozsądne i merytoryczne będą negatywnie opiniować, bo to wielcy znawcy, na giełdzie w końcu od roku, dwóch już są a co niektórzy nawet w gry grają...

smutne, ale od Twojego komentarza juz minus 60% a po wywiadzie z prezesem, no cóż mowa ciała dała jasno do zrozumienia, że jest klapa i nie zanosi się na szybką poprawę - nie trzeba być po psychologii aby zrozumieć, że może tam więcej trupów siedzieć.

• Re: dlaczego nie kupować dziś Autor: ~yeti [213.134.178.*]
    przy tym poziomie i wypowiedziach dzisiejszych to uważam że warto zaryzykować to moja opinia
    płynność jest projekty nie zagrożone emisji nie będzie MMS zacznie przynosić dochody
    proszę zobaczyć co było na steamie gra BATEL 4 z 23 procent pozytywnych opinii i pierwsze miejsce na steamie a MMS 156 czyste zagrywki to nie są chore moim zdaniem
    ale przyjdzie czas że będzie chronologia po sprzedaży i ocenach graczy i pozycja skoczy do góry
    i co ważne nie jest to jedyny projekt spółki
    pozdrawiam
[x]
P2CHILL 1,54% 3,96 2025-10-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.