Wszyscy oddadza po 32-35 zl myslac, ze wygrala w totka, a papier pojedzie na 150 zl kapitalem zagranicznych funduszy bez ani inwestorow indywidualnych i polskich fundow. Dokladnie jak na CDR. Wszyscy beda mowili, ze wiecej nie urosnie, ze bania a papier bedzie jechal.
"Wszyscy beda mowili, ze wiecej nie urosnie, ze bania a papier bedzie jechal."
Nie do końca. Ja wyznaję podobne podejście, jak jeden z sensowniejszych użytkowników tego forum. Chodzi o to, że dopóki spółka się rozwija to zostaję. Czyli najważniejsze są informacje od niej, sprawozdania itp.
Zostałeś moim nowym giełdowym guru. Mi się Twój scenariusz podoba. Dodajmy do tego dual listing jeszcze i hossę bez końca w hameryce i potulnych sąsiadów zza wschodniej granicy. Cieka jestem kto odbierze mój post pozytywnie a kto negatywnie - moim zdaniem będzie to fajnie świadczyło o Waszych własnych przekonaniach i nastrojach. Pozdrawiam.
Karol podzielam Twoje zdanie. Takiej perły nie wypuszcza się z rąk bo niestety później trzeba gonić i odkupować akcje znacznie drożej. Kwestia czasu jak naprawdę fundy zaczną pakować akcje. Asbis to wschodząca gwiazda GPW a za nią podaży kapitalizacja na godziwym poziomie